Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Even voorstellen!

Daniel de JongMogen we je voorstellen aan Daniël de Jong. Daniël is 36 jaar en woont in Rotterdam Noord en houdt ons de komende maand op de hoogte van zijn sportactiviteiten. Hij stelt zich voor!

Ik ben geboren en getogen in Rotterdam en werk op de buitenschoolse opvang met kinderen van 4-12 jaar. Samen met mijn vriendin hebben wij twee kinderen. Een jongetje van drie en een meisje van  vijf maanden. Drie jaar geleden ben ik gestart met hardlopen. Ik loop meestal twee keer per week. Dit doe ik vooral om fit te blijven en soms stel ik een doel voor mezelf om op een bepaalde afstand een personal record te lopen of een verste afstand te halen. Hardlopen is verslavend!

Eigenlijk is voetbal mijn sport en dat blijft het ook. Vanaf mijn 6 de gevoetbald bij Voetbalvereniging Oost Rotterdam en later SV Ommoord en veel later nog een aantal jaar in een seniorenteam bij RKSV Leonidas. Ik hou van sporten, zowel om te doen als om te volgen!

Binnenkort meer over Daniël!

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

10 beginnerstips voor hardlopers
Even voorstellen! Daniël de Jong.
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Agenda
Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Sport
4x suppen in Rotterdam
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Sport
Kom naar Sportplaza Zuiderpark!
Geplaatst op Instagram
Volg ons