Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Nog enkele plekken voor meisjes met ballen!

Na het succes van het WK Vrouwenvoetbal in de zomer van 2015 waar Canada het gastland was, is Rotterdam in 2016 en 2017 in de ban van het vrouwen- en meisjesvoetbal.

Er worden in Rotterdam verschillende voetbalactiviteiten georganiseerd. Eén daarvan is het meisjesvoetbaltoernooi voor dames tot en met 12 jaar. De aftrap hiervan vindt plaats op 1 mei naast het Feyenoord Stadion.  

Meld je aan met vriendinnen en/of teamgenoten voor dit spectaculair Rotterdams meisjesvoetbaltoernooi. De eerste ronde is naast het Feyenoord Stadion op 1 mei aanstaande. Mocht je de poule fase goed doorstaan, mag je op 12 juni in hartje Rotterdam je kunsten vertonen tijdens 010Moves op het Schouwburgplein. De finale ronde wordt gehouden naast het Kasteel, het stadion waar het Nederlands elftal in 2017 haar wedstrijden speelt.

De winnaar van het meisjestoernooi wint bovendien tickets om onze Oranje Leeuwinnen tijdens het EK Vrouwenvoetbal 2017 aan te moedigen vanaf de tribune. 

We spelen 5 tegen 5 waarvan 1 speelster de keepster is. Alle speelsters zijn geboren na 31 december 2003. We spelen op een harde ondergrond (straatvoetbal) dus sportschoenen is voldoende. Er zijn nog een aantal plekken voor teams uit Rotterdam en omgeving.

De deelname is gratis en inschrijven kan via:  dij.metgod@rotterdam.nl van de gemeente Rotterdam, Sport & Cultuur.

 

 

 

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

Een ode aan het voorjaar! Buitensport
Even voorstellen! Daniël de Jong.
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Agenda
Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Sport
4x suppen in Rotterdam
#Sport
Kom naar Sportplaza Zuiderpark!
Geplaatst op Instagram
Volg ons