Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Yoga op het Schouwburgplein

Yoga op het Schouwburgplein organiseert gratis yoga workshops op het Schouwburgplein. Zowel internationaal als in Nederland neemt de populariteit van yoga snel toe! En dat is niet zonder reden. Yoga brengt balans in geest en lichaam en is geschikt voor jong en oud. Zowel deelnemers als toeschouwers genieten van het open en gezonde karakter van deze sport.

Iedere zondag is er op het Schouwburgplein een yogaworkshop en ook in de zomervakantie gaan deze workshops gewoon door. Tot en met zondag 11 september wordt er iedere week een andere vorm van yoga behandeld. Hieronder staat het programma van de maand augustus:

Zondag 7 augustus: Hatha Yoga, gegeven door Mia Bloemenkamp.
Zondag 14 augustus, Yin Yang Yoga, gegeven door Emmely Jacobs.
Zondag 21 augustus, Hot Yin Yoga, gegeven door Esther van ’t Wout.
Zondag 28 augustus, Power Yoga, gegeven door Renate van der Knaap.

De workshops zijn van 11.00 tot 12.00 en je kunt gratis meedoen. Wil jij ook fit blijven in de zomer en in een gezellige groep yoga beoefenen? Kom dan zondag ook naar het schouwburgplein! Kijk ook op de Facebookpagina van Yoga op het Schouwburgplein voor meer informatie.

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

Martin: Buitenleven Ultrarunning
Yoga op het Schouwburgplein Gratis workshop
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Agenda
Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Sport
4x suppen in Rotterdam
#Sport
Kom naar Sportplaza Zuiderpark!
Geplaatst op Instagram
Volg ons