Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Bootcamp proefweken

Altijd al mee willen doen aan een Bootcamp? Dit is je kans! Bootcamp Hillegersberg opent 22 augustus haar deuren in Hillegersberg/Schiebroek met outdoor bootcamp. Om mensen kennis te laten maken met de sportieve, afwisselende maar zeker ook gezellige outdoor bootcamp trainingen, biedt Bootcamp Hillegersberg gratis proefweken.

Met unieke uitdagende trainingen voor elk niveau komt iedereen in beweging. De bootcamp workouts vinden plaats in de mooie parken en bossen van Rotterdam Hillegersberg en omstreken. Deze training heeft alles wat je van een goede bootcamp verwacht. Tijdens de Bootcamp wordt aandacht besteed aan uithoudingsvermogen, kracht, coördinatie, souplesse, explosiviteit en snelheid. Een dynamische workout met 300 tot 500 meter hardlopen, traplopen, pushups en squats.

Schrijf je nu in voor de proefweken en maak gratis kennis met deze leuke, intensieve manier van sporten bij Bootcamp Hillegersberg. Meer informatie vind je op de website van Bootcamp Hillegersberg.

 

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

DSW Bruggenloop Hardlopen in Rotterdam
Rotterdam gastheer van het WK Roeien Kom je ook?
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Agenda
Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Sport
4x suppen in Rotterdam
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Sport
Kom naar Sportplaza Zuiderpark!
Geplaatst op Instagram
Volg ons