Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Sportief wandelen

Niet iedereen is even sportief, maar wandelen kunnen we allemaal. De positieve impact van wandelen op ons lichaam en onze geest is enorm. Bovendien kan het op elke leeftijd, altijd en overal, je hebt er geen speciale uitrusting voor nodig dus waarom zou je het niet eens proberen?

Loopgroep Pendrecht heeft een gezellige sociale wandelgroep die op dinsdag- en donderdagavond in groepsverband gaan wandelen in de regio Rotterdam. Niet binnen, maar heerlijk buiten in de prachtige natuur, voornamelijk in het mooie Zuiderpark. Je gaat samen wandelen en zo ontmoet je andere mensen waarbij iedereen op zijn eigen niveau werkt aan gezondheid en vitaliteit. De wandelgroep loopt onder begeleiding van een trainer. Loopgroep Pendrecht biedt de mogelijkheid om 4 gratis trainingen te volgen.

Voor meer informatie klik je hier.

14184519_598107253710218_6461292717167968057_n

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

Leontien Ladies Run en Ride Meld je nu aan!
Het hardloopseizoen is geopend! Meld je nu aan!
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Sport
Peutergym in Rotterdam Noord!
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Sport
4x voordelen van Aquarobics!
Geplaatst op Instagram
Volg ons