Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Hoe gezond leef jij?

Wil jij weten of je bewust leeft en hoe gezond je voeding is? Op zaterdag 8 oktober organiseert Color Your Lifestyle een lifestylemarkt in sporthal MFC Boomgaardshoek in Hoogvliet.

Van 12.15 tot 16.00 uur houden Nanda Bosland en Barbara Maronier onder de naam ‘Color Your Lifestyle’ de eerste Lifestyle markt in Hoogvliet. Op de markt is informatie te vinden op het gebied van beweging, uiterlijke verzorging, voeding, ontspanning en creativiteit. Daarnaast zijn er verschillende producten te koop en kan iedereen, tegen een kleine vergoeding, deel nemen aan workshops of een korte behandeling nemen bij een van de 27┬ádeelnemers.

Tijdens deze middag staat een goed doel centraal, namelijk stichting Opkikker, en er is gelegenheid om te doneren voor onder andere een leuk dagje uit voor gezinnen met een langdurig ziek kind. De entree is gratis en iedereen vanaf 12 jaar is welkom. De eerste 50 bezoekers ontvangen een goodiebag met daarin leuke presentjes en diverse kortingsbonnen. Meer informatie kun je vinden op de Facebookpagina en website van Color Your Lifestyle.

color your lifestyle

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

Loopgroep voor starters Loopgroep Pendrecht
Martin: Het wordt allemaal wat serieuzer Martin de Korte over de Ultraloop
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Sport
Peutergym in Rotterdam Noord!
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Sport
4x voordelen van Aquarobics!
Geplaatst op Instagram
Volg ons