Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Even voorstellen: Sabina

Ik ben Sabina en loop hier alweer 26 jaar rond. Zolang ik mij kan herinneren heb ik aan sport gedaan. Paardrijden, jazz ballet, gymnastiek, judo, zwemmen en nog veel meer. Op ten duur kwam ik bij volleybal uit en dit heb ik jaren als mijn grote sportliefde gezien. Ik zal jullie vanaf nu op de hoogte houden van mijn sportactiviteiten en jullie daarmee hopelijk inspireren om zelf te gaan sporten! 

Om mijn conditie op peil te houden besloot ik te gaan hardlopen. Voor de uitdaging en motivatie deed ik ook mee aan verschillende evenementen. In eerste instantie liep ik 5 km, maar na een jaar ging ik over op 10 km. Logischer wijze zou ik vervolgens 21 km gaan lopen, alleen twee uur lang hardlopen zag ik niet zo zitten. Toen kwam ik toevallig uit bij de Urbanathlon. Het was 5 of 10 km hardlopen, maar dan met obstakels onderweg. Het leek mij een leuke uitdaging en samen met het team van Woman’s Health gingen we van start. Ik heb een super leuke dag gehad en bij thuiskomst smaakte dit naar meer. Zo kwam ik uit bij de Harbour Run en deed ik ook mee aan mijn eerste modder variant: Mud Masters. Inmiddels is volleybal niet meer mijn favoriete sport, maar is Obstacle Course Run mijn grote sportliefde. Vele weekenden achter elkaar ben ik inmiddels bij runs in binnen- en buitenland te vinden.

Uitdaging
In 2017 staat mijn grootste uitdaging tot nu toe te wachten. Ik ga 20 mei namelijk meedoen aan de Iron Viking in Spaarnwoude. Dat betekend de marathon afstand van 42+ km met obstakels en je moet het halen binnen 7,5 uur! Twee weken daarvoor heb ik een prima trainingsloopje, want dan doe ik mee met Rat Race Dirty Weekend van 32 km in Engeland.

Dit betekent dat ik flink aan de bak moet met trainen. Naast af en toe hardlopen, mijn survival lessen bij Outdoor Valley en zo nu en dan boulderen is het tijd om een gym of crossfit box te vinden. Om deze reden ga ik meedoen aan een proefles bij De Bunkr. Wat deze proefles precies inhoudt vertel ik jullie binnenkort!

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

Kindertijden herleven met trefbal RDAM GYM
Spinning for Serious Request Spin your lungs out!
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Sport
Kom naar Sportplaza Zuiderpark!
#Sport
Thuis sporten: 5 tips om in beweging te blijven
#Nieuws
Wie verdient een huldiging tijdens hét sportfeest van het jaar?
Geplaatst op Instagram
Volg ons