Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Voorbereiden op de bruggenloop

Rosanne loopt dit jaar de DSW Bruggenloop op 11 december. Ook in 2015 heeft zij meegedaan aan dit evenement, maar zonder een goede voorbereiding. Dit jaar pakt zij het anders aan en besluit zij zich goed voor te bereiden zodat ze haar tijd van vorig jaar kan verbeteren!

De DWS Bruggenloop 2015
Na 1 uur en 49 minuten hardlopen over meerdere bruggen in Rotterdam hebben we eindelijk de finish gehaald en halen we trots onze medaille op. Door slechte voorbereiding en weinig training hebben we met veel moeite de 15 km uitgelopen. Het was een geweldige ervaring maar we zeiden al snel ”dit gaan we nooit meer doen zonder training”.

Voorbereiding en training
In augustus 2016 krijg ik een berichtje van Nina; ”Ik ga me inschrijven voor de bruggenloop 2016!”. Dan kan ik niet achterblijven en we besluiten om ons weer in te schrijven en het dit jaar goed aan te pakken. Op tijd te beginnen met trainen en ons aan het schema te houden. Vol enthousiasme en doorzettingsvermogen beginnen we dit jaar aan onze trainingen. 3 keer per week hardlopen en daarnaast nog 1 keer in de week krachttraining. Nina gaat 1 keer per week naar de sportschool en ik volg 1 keer in de week een les steps/benen-billen-buik training.

Na een aantal weken trainen komen we al snel aan bij de 7 km. Helaas word je met dit koude weer nog weleens ziek en dit overkomt ons beiden. Hierdoor kunnen we na 2 weken rustig aan doen de training weer oppakken. Nog een week te gaan en dan staan we weer te bibberen aan de start van de bruggenloop 2016 bij het Feyenoord Stadion. Klaar om weer te knallen en onze tijd van vorig jaar te verbeteren met 15 minuten!

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

Even voorstellen: Sabina Flink aan de bak
Jonger Oranje Talentendag Profvoetballer worden
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Agenda
Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Sport
4x suppen in Rotterdam
#Sport
Kom naar Sportplaza Zuiderpark!
Geplaatst op Instagram
Volg ons