Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

De Bunk’r, part two!

Sabina blogt over haar sportactiviteiten voor Rotterdam Sport. In haar VORIGE BLOG vertelde zij uitgebreid over haar eerste proefles bij De Bunk’r. In de tweede proefles krijgt zij de mogelijkheid om buiten te trainen!

Nadat we op dinsdag niet naar buiten konden, heb ik eerst gevraagd of we op donderdag wel naar buiten zouden gaan. Dat was het deel wat ik nog niet had gezien en waar het mij nu het meest om ging! Gelukkig kreeg ik via meerdere kanalen de bevestiging dat we op donderdag het kunstgras op mochten, dus de tweede introductie-les was ook een feit.

Ik had van te voren gemaild of het een probleem was als ik wat eerder kwam, gezien ik dicht in de buurt werk en het zonde vond voor een half uurtje naar huis te fietsen en daarna weer terug te fietsen. Dit was gelukkig geen probleem, dus zo stond ik al fris en fruitig ruim een half uur eerder voor de deur. Snel omkleden en stiekem alvast naar buiten voordat de les begon. Mijn vriendin die mee ging naar de eerste proefles was ook wat eerder aanwezig en samen gingen we de obstakels bedwingen.

Proefles-bunkr-sabina

Het idee achter de obstakels van De Bunk’r is dat je ze individueel kunt doen, maar je kunt ze ook achter elkaar in een bepaalde volgorde doen. Natuurlijk gingen we in eerste instantie voor het hele rondje. Van obstakels waar techniek voor nodig is (over een hoog net komen), naar obstakels waar geen techniek nodig is (met de ‘beercrawl’ door een tunnel gaan). Zoals bij de combinatie waarbij je een schuine muur op moet lopen, aan de andere kant een net in komt waar je weer overheen moet, naar een indianenbrug die je ook met de catcrawl of apenhang kan nemen, naar touw zwaaien, muurtje af en op en met een brandweerpaal weer naar beneden. Ze hebben obstakels staan voor alle niveaus. Op dit moment zijn er +/- 19 obstakels, maar er zijn al plannen voor uitbreidingen. Na het rondje gedaan te hebben moesten we weer naar binnen want de introductie-les begon.

Eenmaal binnen zagen we dat het waarschijnlijk grotendeels dezelfde soort les zou worden. Gelukkig werden we herkend als die twee meiden die dinsdag al heel graag naar buiten wilden, dus mochten we in plaats van deel te nemen aan de introductie-les verder buiten spelen! Dat lieten we ons geen tweede keer zeggen en we besloten wat meer de individuele obstakels te pakken. Na verloop van tijd kwamen de overige deelenemers ook naar buiten en we hebben met zijn allen een deel van de obstakels op beginnersniveau volbracht. Toen was de introductieles alweer om. Nog een groepsfoto en klaar!

proefles-bunkr-sabina

Inmiddels is De Bunk’r geopend en zij hebben de hele maand januari een speciale actie. Voor mij is de Bunk’r in ieder geval een blijvertje!

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

Even voorstellen: Sabina Flink aan de bak
Proefles bij De Bunk’r Sportcenter
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Agenda
Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Sport
4x suppen in Rotterdam
#Sport
Kom naar Sportplaza Zuiderpark!
Geplaatst op Instagram
Volg ons