Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Korfbal mee bij OZC!

Speciaal voor de kids die staan te popelen om met een bal te spelen, maar te jong zijn voor het echte spel, is er bij korfbalvereniging OZC de Kangoeroe Club. Deze club is bedoeld voor kinderen jonger dan 6 jaar.

We hebben veel kleintjes rondlopen die hun energie kwijt kunnen dankzij korfbal. Net als Max. Zijn moeder heeft ons gevonden via de website van Rotterdam Sport, omdat ze op zoek was naar sportactiviteiten voor haar 3-jarige zoontje. Dalyan en haar moeder kwamen OZC tegen bij een promotie actie op winkelcentrum Keizerswaard. Toen bleek dat je met 3 jaar al bij ons kan komen korfballen, zijn ze eens langsgekomen.

Max, Dalyan en nog veel meer kindjes tussen de 3 en 6 jaar oud komen lekker rondrennen. We bieden ze spelletjes aan en proberen al een basis te leggen voor korfbal, wat meestal niet meer inhoud groep-peutersdan dat de bal met de handen gespeeld wordt en niet met de voeten en dat er altijd een korf hangt. De kinderen houden elkaar ook altijd lekker bezig. Soms hoeft de leiding niks te doen, zijn de kids zelf bezig met pionnen, een bal en ander speelgoed.

Bij OZC bieden we de Kangoeroe Club aan omdat we het belangrijk vinden dat jonge kinderen kennis maken met sport. Beweging is goed voor de ontwikkeling van kinderen op veel vlakken. We hopen ook dat we de kinderen in Vreewijk allemaal aan het bewegen krijgen.

De Kangoeroe Club is een onderdeel van de korfbalbond KNKV. In het voor- en najaar doet de Kangaroe Club op zaterdagochtend om 11.00 uur een uur sport en spel in de buitenlucht. In de winter wordt het verplaatst naar een gymzaal. Ben je benieuwd of korfbal ook iets voor jouw kind is? Kijk voor meer informatie op onze website of stuur een mail naar werving@ozc-rotterdam.nl en kom een keer langs!

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

7 redenen om naar het KPN WK Shorttrack te gaan Nederlanders strijden om het goud
Noach’s Curling Tocht Curling, dieren en een feestje
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Agenda
Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Sport
4x suppen in Rotterdam
#Sport
Kom naar Sportplaza Zuiderpark!
Geplaatst op Instagram
Volg ons