Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Even voorstellen: T.V. Zalmplaat

Even voorstellen: Wij zijn T.V. Zalmplaat, gevestigd in Hoogvliet. Je ben van harte welkom of je nu wel of geen lid bent.

Onze tennisvereniging is gelegen in een mooi gedeelte van de wijk Zalmplaat in Hoogvliet. In een groene omgeving vlak bij de Maas. Wij hebben de beschikking over een mooi clubgebouw met 4 kunstgrasbanen. Deze banen geven ons de mogelijkheid het gehele jaar door te tennissen. Wanneer wij spreken over jaarcontributie dan kun je ook echt een heel jaar spelen, uitzonderingen daargelaten. Daarnaast drogen de banen na regen vrij snel op zodat je na een korte rustperiode gewoon weer verder kunt gaan.

Onze vereniging wordt gekenmerkt door haar sociale laagdrempeligheid. Dit uit zich op een aantal punten die onze tennisvereniging uniek maken in de omgeving. Wij hebben vooral een gezellige vereniging, er wordt geen prestatiedruk gelegd op onze leden en zij kunnen op eigen tijden heerlijk recreatief tennissen. Daarnaast hebben wij een lage contributie, zeker wanneer je bedenkt dat wij het gehele jaar de gelegenheid bieden om te tennissen. En wij hebben geen verplichte bardienst, die hoef je dus niet af te kopen.

Desalniettemin hebben wij 1 herenteam en 1 mixteam op de vrijdagavond en 2 mixteams op de zaterdag in de voor- en najaarscompetitie die heel redelijk presteren. Ook bieden wij tennislessen aan door gerenommeerde tennisleraren. Daarnaast organiseert de activiteitencommissie over het gehele jaar diverse tennistoernooien en andere activiteiten.

Ook de senioren en 55+-ers vergeten wij niet. Zo hebben de 55+-ers hun eigen dinsdagmiddag en vrijdagmorgen, waarbij zij meer dan eens alle banen gebruiken om het door hen geliefde spelletje te spelen.

Wij zijn een rijke vereniging aan leden met plezier in het tennis en rijk aan een aantal zeer gemotiveerde vrijwilligers die een hoop voor de vereniging over hebben.

Wil je meer weten over  T.V. Zalmplaat? Neem dan snel een kijkje op de website of Facebookpagina van T.V. Zalmplaat.

Kijk snel welke tennisverenigingen er nog meer zijn in Rotterdam.

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

Feyenoord speelt een benefietwedstrijd tegen FC Dordrecht (wed)strijd tegen sikkelcelziekte
Korfbal mee bij OZC! Voor de allerkleinsten
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Agenda
Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Sport
4x suppen in Rotterdam
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Sport
Kom naar Sportplaza Zuiderpark!
#Sport
NOC*NSF, Sportbonden en gemeente Rotterdam lanceren multi-sportplatform SportOn!
Geplaatst op Instagram
Volg ons