Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Maak kennis met: TC Schiebroek

TC Schiebroek is een gezellige, Rotterdamse vereniging, waar je je al heel snel thuisvoelt. Ze beschikken over 12 smashcourt banen die, mits het weer het toelaat, het gehele jaar bespeelbaar zijn. 10 banen zijn verlicht, zodat er ook ’s avonds getennist kan worden. Momenteel hebben ze circa 600 leden, een mooi aantal, gezien het aantal banen en de faciliteiten. Uiteraard is er altijd ruimte voor groei.

Waar leerde Raemon Sluiter tennissen? Juist, bij TC Schiebroek, samen met zijn broer Maurice, die nu één van onze trainers is. Mogen wij even jullie aandacht voor de gezelligste tennisclub van Rotterdam? Volgend jaar bestaan we 50 jaar en dat gaan we vieren! Feesten doen we trouwens niet alleen tijdens een lustrum, maar het hele jaar door.

Twee keer per jaar kun je bij ons meedoen aan een open toernooi, de welbekende Negendaagse van Schiebroek. Voor het voorjaarstoernooi, die plaatsvindt op 25 maart tot en met 2 april, kun je je nu inschrijven! Het zomertoernooi is de 3e week van juli en spelen we op actuele rating, inclusief categorie 2. Daarnaast barst de zaterdagcompetitie uit zijn voegen, vaak spelen we met 13 teams op 12 banen. Rouleren maar! Ook beroemd op TC Schiebroek is de pasjesavond bij onze clubheld Joop. Hier is iedereen welkom en dit is één van de gezelligste avonden in de week.

Op zoek naar een nieuwe tennisvereniging of enthousiast om eens kennis te maken met de tennissport? Kom een keer meedoen op maandagavond vanaf 19:30 uur! Grote kans dat je daarna gezellig lid wordt! Naar de open dag komen kan natuurlijk ook. Deze is op 5 maart van 10.00 tot 15.00 uur. Kijk voor mee informatie op de website van TC Schiebroek.

Wil jij ook graag tennissen in Rotterdam? Zoek dan een vereniging bij jou in de buurt!

1 Reacties

Lees ook deze berichten:

Wat te doen in de voorjaarsvakantie? 6 tips
Rotterdamse studenten fietsen voor het goede doel ‘Fiets een stuk en doneer wat geluk!’
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Agenda
Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Sport
4x suppen in Rotterdam
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Sport
Kom naar Sportplaza Zuiderpark!
Geplaatst op Instagram
Volg ons