Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Rotterdam sight running tours

Wat is er leuker dan hardlopen? Hardlopen in de leukste stad van Nederland: Rotterdam! Dat dachten drie Rotterdamse hardlopers ook en zo is de Rotterdam Sight running Tour ontstaan.

Vanaf dit voorjaar start de Rotterdam Sight running Tours met verschillende hardlooptours door de stad. Niet alleen toeristen, maar ook de echte Rotterdammer is natuurlijk welkom. Er is keuze uit verschillende tours, zoals een rondje Rotterdam langs allerlei belangrijke 2e Wereld Oorlog- punten of een rondje waarbij je verschillende interessante Rotterdamse hotspots passeert. Deze ‘urban’ tours zijn voor iedereen bedoeld die het leuk vindt om hard te lopen.

Je hoeft geen doorgewinterde marathonloper te zijn om deel te nemen! De gemiddelde afstand is 7 km en omdat we regelmatig bij een mooi punt stoppen, is het voor iedereen te doen. Het tempo dat wordt gelopen, heet ‘conversationele pace’, wat betekent dat iedereen tijdens het lopen nog gezellig kan praten.

Jacco, Gerwin en Anne zijn drie Rotterdamse hardlopers die heel graag hun passie voor de stad door willen geven aan anderen. Hardlopen is hun grote hobby. Allen hebben de Rotterdamse Marathon al meerdere keren gelopen. De een heeft zelfs Ironmans gedaan en een ander loopt ook ultra’s.

Lopen in het buitenland is ook een leuke bijkomstigheid, maar juist samen met anderen door Rotterdam heen ‘lopen te rennen’ om de mooie stad te laten zien, heeft juist enorme charmes! 

Check de website voor meer informatie en vooral ook voor de data van de runningtours! Daar zal ook de datum van de ‘Pre Run’ worden vermeld. Dit wordt de ‘warming up’ van de Rotterdam Sightrunning Tours, waarbij zij een met jou een proefrondje door de stad gaan lopen. 

Via deze site kun je je ook meteen aanmelden voor één van de andere tours. Je kunt contact opnemen via de website of via het mailadres.

Het maakt niet uit of je het een Sightrunning tour, jogging tour, running tour of urban tour noemt; Rotterdam Sightrunning Tours laat je graag de mooie stad Rotterdam rennend zien.

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

Rijndam Racers: The Road to Handbikebattle 2017 Even voorstellen: Team Rijndam Racers
Maak kennis met: TC Schiebroek een gezellige, Rotterdamse vereniging, waar je je al heel gauw thuis voelt
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Sport
Kom naar Sportplaza Zuiderpark!
#Sport
Thuis sporten: 5 tips om in beweging te blijven
#Persoonlijk
Trainen in de buitenlucht
Geplaatst op Instagram
Volg ons