Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Kom in actie voor het Jeugdsportfonds Rotterdam!

In Rotterdam groeien nog veel kinderen op in armoede, kinderen van wie het leven soms letterlijk stilstaat. Dankzij het Jeugdsportfonds Rotterdam kunnen deze kinderen tóch lid worden van een sportvereniging. Jij kunt het verschil maken voor deze jongens en meisjes. Met elke 225 euro die je met jouw actie ophaalt kan een kind een jaar lang sporten bij een vereniging. Maak dus snel een actie aan!

Wat kun jij doen?
Maak een actie aan op  de website. Je kunt meedoen aan de NN Marathon Rotterdam en donateurs werven via jouw actiepagina. Ben je geen hardloper? Dan kun je natuurlijk ook een andere actie bedenken! Organiseer een sponsorloop, verzamel lege statiegeldflessen of verkoop bijvoorbeeld cupcakes. Via jouw actiepagina kunnen vrienden en familie eenvoudig een donatie doen. Heb je geen tijd om een actie aan te maken maar wil je wel graag een bijdrage leveren? Doe dan een donatie via www.elkestap.nl en draag bij aan de toekomst van een kind.

NN Marathon Rotterdam
Het Jeugdsportfonds is dit jaar het goede doel van NN Marathon Rotterdam op 8 en 9 april. Ter gelegenheid van de marathon kan iedere Rotterdammer een actie aanmaken voor het Jeugdsportfonds. Sport draagt tenslotte bij aan de mentale en fysieke ontwikkeling van kinderen maar zorgt ook voor plezier en sociale contacten.

Wil je meer informatie over het aanmaken van een actie of heb je een andere vraag? Neem contact op met het Jeugdsportfonds Rotterdam. Je kunt mailen naar rotterdam@jeugdsportfonds.nl.

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

Feyenoord speelt een benefietwedstrijd tegen FC Dordrecht (wed)strijd tegen sikkelcelziekte
Sjinkie is een baas! De kracht die hij uitstraalt op het ijs
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Agenda
Sport van de maand
Rotterdam loopt hard!

De maand mei staat in het teken van hardlopen!

Meest gelezen
#Nieuws
Martin: Het prettige duurwerk
#Events
Zondag 24 juni: Open Zwembaddag
#Video
Rennen voor het goede doel: Run for KiKa!
#Nieuws
Walking football toernooi – Feijenoord Old Stars
Geplaatst op Instagram
Volg ons