Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Nesseloop rondom de Zevenhuizerplas

De Nesseloop is in korte tijd uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie voor jong en oud. Dit jaar wordt alweer de 11de editie gehouden.

De Nesseloop is niet alleen een sportieve uitdaging. Het is een feest. Muziekbandjes spelen langs het waterrijke parcours, zodat je noot voor noot, kilometer na kilometer vol plezier blijft doorlopen. En dan, bij de laatste kilometers op de boulevard van Nesselande, zorgt het publiek ervoor dat je, ongeacht je prestatie, moe maar voldaan over de eindstreep komt.
Nieuw is de 10 km afstand die aan het programma is toegevoegd.
Natuurlijk kun je ook nog de 7 of de 14 km komen lopen. De jonge sportievelingen kunnen aan ‘de coolste kids run’ meedoen. Naast een glimmende medaille, krijgen ze op vertoon van hun startnummer een ijsje.

Snel en eenvoudig voorinschrijven t/m 15 mei
Tot en met 15 mei kun je je voorinschrijven. Dat is wel zo eenvoudig, want dan ligt je startnummer op de wedstrijddag voor je klaar. Dit voorkomt wachttijden, we verwachten weer een flinke drukte. Op zaterdag 20 mei kun je je ook nog inschrijven. Dat kan dan vanaf 08.30 uur in Nessecafé (Cypruslaan 404, Rotterdam). Hier haal je, ook als je je vooraf hebt ingeschreven, je startnummer op. Hier is er gelegenheid om je om te kleden. De start is op 150 meter afstand.

Verschillende afstanden
Je kunt kiezen uit verschillende afstanden. De eerste starttijd voor de kinderen is om 10.00 uur.  Voor uitgebreide programma-informatie kun je terecht op onze website!
Voor welke afstand jij ook kiest, wij zien je graag aan de start! Bereid je goed voor en maak er een feest van!

Neem je sportieve vrienden, familieleden, loopmaatjes, buren mee.
Kijk voor meer informatie op website en schrijf je nu in!

Ben jij er (weer) bij?

0 Reacties

Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Agenda
Sport van de maand
Rotterdam loopt hard!

De maand mei staat in het teken van hardlopen!

Meest gelezen
#Nieuws
Martin: Het prettige duurwerk
#Events
Zondag 24 juni: Open Zwembaddag
#Video
Rennen voor het goede doel: Run for KiKa!
#Nieuws
Walking football toernooi – Feijenoord Old Stars
Geplaatst op Instagram
Volg ons