Sportaanbieders Zwembaden Events

Open training NatuurlijkSportief – de lenteversie!

Ook blij dat het zonnetje weer wat meer schijnt, de temperatuur buiten steeds aangenamer wordt en het ‘s avonds langer licht is? Voor NatuurlijkSportief reden genoeg om dit buiten te vieren met iedereen die ook fan is van de lente!

Nick is trainer van NatuurlijkSportief in Rotterdam en stimuleert je om alle seizoenen buiten te sporten, vooral nu in de lente. Speciaal voor Rotterdam Sport organiseert hij een open training op 13 mei bij de Kralingse Plas, zodat jij kennis kunt maken met de meest eenvoudige buitensport in de natuur.

Rennen, springen, klimmen, gooien, sjouwen, tillen – bij NatuurlijkSportief doe je het allemaal. Vergeet je schema, op een spontane manier maak je een uur lang optimaal gebruik van de uitdagingen die de Rotterdamse achtertuin biedt. Een vrije en functionele manier van trainen voor alle niveaus. Buitenspelen 2.0!

Lijkt het jou wel wat om buiten op een leuke manier fitter te worden? En ken jij nog wel iemand die overal beter in wil worden? Neem je vrienden mee en kom naar de open training, iedereen is welkom.

De training begint om 10.30 uur en is rond 11.45 uur afgelopen. Verzamelen doe je op de parkeerplaats bij het strandje aan het Langepad 30. Spullen kun je achterlaten bij de trainer en drinken kun je gewoon meenemen.

Aanmelden?
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar rotterdam@natuurlijksportief.nl, meedoen is gratis!

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

Nesseloop rondom de Zevenhuizerplas Ben jij er (weer) bij?
Delta Cycling gaat opzoek naar Rotterdamse prof wielertalent uit de maasstad
Wil jij ook bloggen voor

Rotterdamsport.nl?

Agenda
Sport van de maand
Rotterdamkorfbalt

De maand april staat in het teken van korfbal!

Lees verder
Recente berichten
#Video
Sport and the city: Schaken
#Persoonlijk
Kitesurfen, meer dan alleen een sport
#Persoonlijk
Rijndam Racers: The Road to Handbike Battle 2017 #2
#Nieuws
Wat te doen in de meivakantie?
Geplaatst op Instagram
Volg ons