Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

7 mei is het zover: de StrongManRun

Sabina, al een tijdje blogster voor Rotterdam Sport, heeft al vele sporten beoefend en probeert nu jou in beweging te krijgen. Mede door haar vorige blogs over de PUMA WORKOUT, EEN PROEFLES BIJ DE BUNK’R en de BUNK’R PART TWO. Vandaag lees je waarom deelnemen aan de StrongManRun dit weekend een echte aanrader is.

Zondag 7 mei is het zover. De tweede editie van StrongManRun Rotterdam. 21KM lang jezelf weer een kind voelen door te klimmen, te klauteren en te rollen in de modder. Terwijl ik dit zo schrijf vind ik het jammer dat ik dit jaar niet kan, maar ach, de 32KM in Engeland zal vast net zo leuk worden! 

Afgelopen jaar begon het al goed. Dit was de eerste keer dat de StrongManRun in Rotterdam georganiseerd werd en deze moest het niveau van Hellendoorn evenaren. Nou, dat deed hij zeker. Doordat het start- en finishgebied zich op het terrein van Outdoor Valley bevond, had de organisatie besloten om een deel van de survivalobstakels in het parcours op te nemen en ook een paar nieuwe obstakels neer te zetten. Dit zorgde ervoor dat het een run met wat uitdaging werd, maar toch goed te doen voor de beginner. 

Ik liep samen met een vriendin. We hadden ongeveer hetzelfde tempo, dus dat ging prima. Hierdoor hadden we 21KM lang superveel lol. Doordat zij al wat survivalervaring had kon ze mij helpen bij de obstakels die ik voor het eerst tegenkwam. Voldaan kwamen we over de finish. Het was misschien niet onze beste tijd, we hadden wel de leukste tijd! 

Inmiddels wordt alles bij Outdoor Valley gereedgemaakt voor de tweede editie. Obstakels worden vernieuwd, er komen nieuwe obstakels bij en het parcours ziet er weer top uit! Dus heb je 7 mei nog niks te doen? Neem een vriend(in) mee en ga voor de StrongManRun! Is de 21KM je nog iets te ver? Geen probleem! Ze hebben ook een 12KM parcours. 

Veel succes!

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

Trainen in de buitenlucht Niets is zo fijn
Het trainen werpt zijn eerste vruchten af Ik begin het zelfs een beetje leuk te vinden
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Sport
Kom naar Sportplaza Zuiderpark!
#Sport
Thuis sporten: 5 tips om in beweging te blijven
#Nieuws
Wie verdient een huldiging tijdens hét sportfeest van het jaar?
Geplaatst op Instagram
Volg ons