Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Sabina loopt voor de zesde keer de LadiesRun Rotterdam

Sabina, al een tijdje blogster voor Rotterdam Sport, heeft al vele sporten beoefend en probeert nu jou in beweging te krijgen. Vandaag lees je waarom de Ladiesrun een echte aanrader is!

“Nog een paar weken en dan staan we weer met een hoop vrouwen bij Ahoy. Op 11 juni wordt het daar weer een zee van roze als de 11e editie van de De Ladiesrun Rotterdam plaats vindt.
Voor mij word het alweer de 6e keer dat ik mee ga doen. Het eerste jaar liep ik de 5 km, maar dit wordt de 5e keer op de 10 km. Ik kijk er wel naar uit, het is toch weer wat anders als je alleen maar vrouwen om je heen hebt, sorry mannen!

Afgelopen jaar liep ik met een vriendin. We hadden beide niet zo goed getraind, maar we zouden bij elkaar blijven en dan wel zien wat onze tijd zou worden. Met voor mij een PR op de 5 & 10 km en voor het eerst onder het uur was ik blij. En zij? Zij liep hem precies op het uur. Een super ervaring die we heerlijk konden delen.

Dit jaar loop ik hem alleen. Het parcours is al bekend en deze is hetzelfde als de voorgaande jaren. Een voordeel, gezien ik precies weet wat wanneer gaat komen. Onlangs bij de 1/4e marathon van Rotterdam een nieuw PR gelopen op de 10 km en bij de Feyenoord Foundation Run een PR op de 5 km. Het doel is dan ook gezet, beide verbreken bij de Ladiesrun!

De run zelf is super leuk en toegankelijk. Gezien je alleen met vrouwen loopt is het een en al plezier op het parcours, en je hebt de keuze tussen 5, 7.5 & 10 km. Allemaal 1 rondje, wat heerlijke uitdaging geeft. Het hele parcours is roze gekleurd dankzij de kledingkeuze van de vrouwen en je loopt door het groen rondom Ahoy. Midden in Ahoy finish je, een heerlijk moment waarbij je als je Ahoy betreed de laatste sprint in kan zetten om die mooie tijd te behalen.

Of je hem nu alleen loopt of samen met vriendinnen gaat lopen, zondag 11 juni staat in het teken van gezelligheid! Tevens is dit het jaar dat ze de Ladiesrun in vier verschillende steden op dezelfde dag organiseren. Heel Nederland kleurt roze! Zie ik jou ook aan de start de 11e?”

0 Reacties

Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Sport
Kom naar Sportplaza Zuiderpark!
#Sport
Thuis sporten: 5 tips om in beweging te blijven
#Nieuws
Wie verdient een huldiging tijdens hét sportfeest van het jaar?
Geplaatst op Instagram
Volg ons