Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Peutergym in Rotterdam Noord!

Houdt jouw kleine aapje ook zo van rennen, springen en klimmen? Dan is Aapjeskooi echt iets voor jou! Je kunt je nu aanmelden voor een proefles. Op zaterdagochtend staat er bij de Aapjeskooi in het Liskwartier een gymzaal vol met uitdagende spellen en materialen klaar om met plezier en onder deskundige begeleiding te rennen, springen, klimmen, zwaaien, rollen, gooien en dansen.

Aapjeskooi is er voor kinderen die goed kunnen lopen tot 6 jaar. Zodra kinderen kunnen lopen gaat er een wereld vol bewegingsvrijheid voor ze open, die bij de Aapjeskooi extra wordt gestimuleerd. Tijdens de dreumesgym en peutergym volgen de kinderen een les met leeftijdsgenootjes afgestemd op wat ze al kunnen. Hierbij doen ook de ouders actief mee. De kleuters gymmen zelf, maar laten aan het einde van de les altijd graag even zien wat ze geleerd hebben.

Zaterdag 17 juni kunt u een gratis proefles volgen in de gymzaal aan de Vrijenbansestraat. We werken met periode’s en proeflessen bij de Aapjeskooi. Voor de zomer organiseren we 4 lessen in de gymzaal en na de zomervakantie starten we weer met een nieuwe periode van 7 lessen.

Dreumesgym, Peutergym en Kleutergym

Voor een impressie filmpje klik hier.
Klik voor het actuele rooster en om je aan te melden voor een proefles op de website.

Voor wie
1,5 jaar tot 6 jaar

Accommodatie / Locatie
Vrijenbansestraat 48
3037 VZ Rotterdam
T: 0641161966

Deelnamemogelijkheden
: proefles en cursus
Tijdstip activiteit:
Dreumesgym 09.30-10.15;
Peutergym 10.15-11.00;
Kleutergym 11.15-12.00.

Peutergym aapjeskooi

 

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

Gymles voor de kleintjes Doe je mee?
Peutergym in Rotterdam Noord! Aapjeskooi
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Sport
Peutergym in Rotterdam Noord!
#Sport
4x voordelen van Aquarobics!
Geplaatst op Instagram
Volg ons