Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Road to HandbikeBattle, één week te gaan

Lisette van Os neemt ons mee in de voorbereidingen van de Rijndam Racers naar de HandbikeBattle, nog één week te gaan!

Na ruim 200 kilometer rondom Deurne, mocht ik de dag erna verder met een jubileumtraining van de Rijndamracers om het niet af te leren. De Rijndam Racers bestaan dit jaar al 7 jaar. De eerste twee jaar hebben de Rijndam Racers de Alpe d’Huez gefietst en dit jaar hebben wij de eer deel te nemen aan de jubileumeditie van 5 jaar HandbikeBattle in Oostenrijk, op de Kaunertalergletscherstraβe. De organisatie heeft besloten dat dit wel een mooie reden was voor een reünie van alle handbikers en buddy’s van alle afgelopen jaren.


Er was een mooie tocht uitgezet door de organisatie van 60 kilometer in Oud-Beijerland. Met 13 handbikers en zo’n 20 fietsers hebben we goed de aandacht getrokken in de polders van Oud-Beijerland.

Ik wilde proberen om mijn gemiddelde omhoog te brengen. Dankzij mijn super buddy Jan en alle andere lieve mensen eromheen is dat gelukt met een gemiddelde van 20,6 kilometer per uur. De laatste 10 kilometer wilde ik niet afsnijden, maar leek mijn energie aardig op, totdat Rober en Mischa voor mij kwamen fietsen. Mischa en Robert hebben in de jaren ervoor al meegedaan en fietsen inmiddels op topniveau. Zij stimuleerden heel goed om nog even alles te geven!

Met de andere snelle mannen hadden zij het rondje al ruimschoots gedaan. Ze kwamen nog even langs voor extra support. Wat een geweldig team is de Rijndam Racers toch en wat ben ik trots op iedereen! Na het fietsen werden we ook nog verwend met een barbecue. Een aantal oud deelnemers konden helaas niet meefietsen, maar in totaal met 40 man aan de borrel en BBQ, is totaal geen straf.  De teamcaptain had de shirtjes allemaal over elkaar heen getrokken en werd één voor één uit zijn shirtjes geholpen. Elke editie kwam zo voorbij met alle mooie verhalen en anekdotes van de jaren ervoor. Zo mooi om ieders herinneringen te horen.

Nog 1 week 
Dit jaar gaan twee buddy’s en vier handbikers het voor het eerst beleven. Van mij mag het al zover zijn. Nog maar 1 week voor vertrek, dus nog een paar mooie trainingen op het menu.  Ik ben heel benieuwd hoe het zal zijn en heb er zo ongelooflijk veel zin in. Heel erg bedankt voor deze mooie, gezellige, inspirerende en motiverende jubileumtraining!

Op naar mijn eigen herinneringen en anekdotes van de week Oostenrijk.
Benieuwd hoe de week in Oostenrijk verloopt? Houd de Facebook-, Twitter- of Instagrampagina van de Rijndam Racers in de gaten of kijk op de website en op 22 juni 2017 is de HandbikeBattle live te volgen via deze link.

Handbikebattle 2017

Lees hier ook de eerdere blogs van Rijndam Racers en hun voorbereidingen

RIJNDAM RACERS: THE ROAD TO HANDBIKEBATTLE 2017

RIJNDAM RACERS: THE ROAD TO HANDBIKE BATTLE 2017 #2

RIJNDAM RACERS: THE ROAD TO HANDBIKE BATTLE 2017 #3

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

Rijndam Racers: The Road to Handbike Battle 2017 #2 Een geslaagde trainingsdag
Rijndam Racers: The road to handbike battle 2017 #3
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Agenda
Sport van de maand
Rotterdam loopt hard!

De maand mei staat in het teken van hardlopen!

Meest gelezen
#Nieuws
Martin: Het prettige duurwerk
#Events
Zondag 24 juni: Open Zwembaddag
#Video
Rennen voor het goede doel: Run for KiKa!
#Nieuws
Walking football toernooi – Feijenoord Old Stars
Geplaatst op Instagram
Volg ons