Sportaanbieders Zwembaden Events

Kom spelen bij Springvallei!

Spring in de vallei en leer, sport en spring je rot met de hele familie! Hét evenement voor kinderen t/m 12 jaar deze zomer in Rotterdam. Van 12 t/m 30 juli 2017 kan er dagelijks gesprongen worden bij Springvallei.

Uiteraard kan je naast het springen weer heel veel andere leuke dingen doen! Spelletjes, knutselen, laat je schminken of ga op de foto met een van de superhelden! Bijkomen kan je op het horecaplein waar je allemaal lekkere dingen kan halen bij de kraampjes. Drink je drankje loungend op het strand of op een van de horecapleintjes op de velden. Speciaal voor kids is er een gevarieerd smulkaartje!

Springvallei is een gevarieerd dagje uit voor kinderen en hun ouders/begeleiders. Spring met de kids mee en ervaar hoe leuk het is om weer te rennen, springen, glijden, knutselen en ravotten! Er zijn maar liefst 35 springkussens, 2 hockeyvelden met attracties, een grote hal met de leukste knutselhoekjes en er is gezellige horeca voor volwassenen.

springvallei

Openingstijden:

Maandag: 10.00 – 17.00 uur
Dinsdag: 10.00 – 17.00 uur
Woensdag: 10.00 – 17.00 uur
Donderdag: 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag: 10.00 – 17.00 uur

Let op: De kassa’s sluiten dagelijks om 16.30 uur! Kijk voor meer informatie op de website van Springvallei.

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

Zomervakantietips! Zomer in Rotterdam
Paardrijden bij Ruitervereniging Rozenburg Voor echte paardenliefhebbers
Wil jij ook bloggen voor

Rotterdamsport.nl?

Agenda
Sport van de maand
Rotterdam bokst!

De maand november staat in het teken van vechtsport!

Lees verder
Meest gelezen
#Sport
Boksen is iets anders dan vechten
#Sport
Alieke probeert: Boksen bij boksschool Schildkamp
#Nieuws
Stem nu op jouw favoriet!
#Persoonlijk
10 kilometer race in het fantastische Valencia
Geplaatst op Instagram
Volg ons