Trainster aan het woord: Meidenvoetbal S.C. Excelsior - Rotterdam Sport
Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Trainster aan het woord: Meidenvoetbal S.C. Excelsior

Op de foto is team MO9-1 en trainster Ixora te zien. Het team was bij de KNVB competitie ingeschreven als JO9-3 en het is het eerste meisjesteam in de geschiedenis van meidenvoetbal S.C. Excelsior met toernooiwinst in het eerste startjaar van meidenvoetbal S.C. Excelsior. Hieronder vertelt Ixora wat haar ervaringen dit seizoen waren.

“Toen ik hoorde dat SC Excelsior zou beginnen met een meidenafdeling was ik meteen enthousiast. Eindelijk krijgen meiden de kans om te kunnen trainen én spelen bij een profclub vanaf de onderbouw. Als liefhebber van voetbal en passie om jeugdigen te leren het beste uit zijn of haar talent te halen, wilde ik graag aan de slag bij deze prachtige club.

Vol enthousiasme werd ik omarmd binnen de meidenafdeling en mocht meteen aan de slag met de meiden van mo9. Als trainer van mo9-1 bij SC Excelsior Rotterdam heb ik een geweldig eerste seizoensjaar beleefd. De inzet van de meiden heeft hen beloond met twee prachtige resultaten. Zo werd het team eerste op het RKVV toernooi in de poule mo9 en is het team als 3e geëindigd in de competitie.

Kortom; het harde werken is naar tevredenheid beloond. Ik kijk uit naar meer prachtige resultaten met de meiden binnen deze fantastische club!”

 meidenvoetbal S.C. Excelsior

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

Zes speelsters van Barendrecht naar Excelsior Barendrecht Eredivisie vrouwen
Meidenvoetbal bij S.C. Excelsior
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Agenda
Sport van de maand
Rotterdam loopt hard!

De maand mei staat in het teken van hardlopen!

Meest gelezen
#Events
Yoga op het Schouwburgplein
#Nieuws
Help mee als court crew tijdens WK zitvolleybal!
#Events
Roland Garros KIDS in Rotterdam
#Sport
Sporten tijdens de Ramadan
Geplaatst op Instagram
Volg ons