Sportaanbieders Zwembaden Events

Skaten door Zuiderpark tijdens de Rolling Nights

Rotterdam en skaten. Het zijn twee dingen die heel goed bij elkaar passen. Helaas dit jaar geen Wednesday Night Skate vanwege de sluiting van de Maastunnel. Voor iedereen die het schaatsen zonder ijs en op rolletjes met een groepje heel erg mist, is er een alternatief in het Zuiderpark.

Sportplaza Zuiderpark organiseert dit jaar Rolling Nights Zuiderpark. Nog 5 vrijdagavonden lang vindt een skatetocht plaats door het Zuiderpark waar iedereen aan kan meedoen. Er wordt verzameld bij Sportplaza Zuiderpark en vanaf daar vindt een gezamenlijke skatetocht plaats door het park. Op het verzamelplein en tijdens het skaten is er ook muziek.

Data en locatie
Op vrijdagavonden tussen 19.00 – 20.00 uur op de volgende data: 21 en 28 juli, en 4, 11 en 18 augustus. Verzamelpunt is Thuis op Straat Zuiderpark, Oldegaarde 21 (Sportplaza Zuiderpark, nabij de Vaanweg). Deelname is gratis.

Meer informatie
Kijk voor de meest actuele informatie over alle activiteiten op de Facebookpagina van Sportplaza Zuiderpark.

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

Meidenvoetbal bij S.C. Excelsior
Trainster aan het woord: Meidenvoetbal S.C. Excelsior Sportmaand: vrouwenvoetbal
Wil jij ook bloggen voor

Rotterdamsport.nl?

Agenda
Sport van de maand
Rotterdam voetbalt

De maand juli staat in het teken van vrouwenvoeltbal!

Lees verder
Meest gelezen
#Persoonlijk
Mijn eerste triathlon! Viel helaas in het water.
#Persoonlijk
Zaalvoetbal voor vrouwen bij RS!
#Video
Rijndam Racers winnen Handbikebattle 2017
#Events
Elke stap telt; een unieke combinatie van sportiviteit en gezelligheid
Geplaatst op Instagram
Volg ons