Sportaanbieders Zwembaden Events

Skaten door Zuiderpark tijdens de Rolling Nights

Rotterdam en skaten. Het zijn twee dingen die heel goed bij elkaar passen. Helaas dit jaar geen Wednesday Night Skate vanwege de sluiting van de Maastunnel. Voor iedereen die het schaatsen zonder ijs en op rolletjes met een groepje heel erg mist, is er een alternatief in het Zuiderpark.

Sportplaza Zuiderpark organiseert dit jaar Rolling Nights Zuiderpark. Nog 5 vrijdagavonden lang vindt een skatetocht plaats door het Zuiderpark waar iedereen aan kan meedoen. Er wordt verzameldĀ bij Sportplaza Zuiderpark en vanaf daar vindt een gezamenlijke skatetocht plaats door het park. Op het verzamelplein en tijdens het skaten is er ook muziek.

Data en locatie
Op vrijdagavonden tussen 19.00 – 20.00 uur op de volgende data: 21 en 28 juli, en 4, 11 en 18 augustus. Verzamelpunt is Thuis op Straat Zuiderpark, Oldegaarde 21 (Sportplaza Zuiderpark, nabij de Vaanweg). Deelname is gratis.

Meer informatie
Kijk voor de meest actuele informatie over alle activiteiten op de Facebookpagina van Sportplaza Zuiderpark.

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

Meidenvoetbal bij S.C. Excelsior
Trainster aan het woord: Meidenvoetbal S.C. Excelsior Sportmaand: vrouwenvoetbal
Wil jij ook bloggen voor

Rotterdamsport.nl?

Agenda
Sport van de maand
Rotterdam bokst!

De maand november staat in het teken van vechtsport!

Lees verder
Meest gelezen
#Sport
Boksen is iets anders dan vechten
#Sport
Alieke probeert: Boksen bij boksschool Schildkamp
#Nieuws
Stem nu op jouw favoriet!
#Persoonlijk
10 kilometer race in het fantastische Valencia
Geplaatst op Instagram
Volg ons