Ontdek je talent bij voetbalschool Elite! - Rotterdam Sport
Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Ontdek je talent bij voetbalschool Elite!

Op zondag 27 augustus 2017 en zondag 3 september 2017 organiseert Voetbalschool Elite open dagen om gratis kennis te maken met voetballen én een positieve mindset. Jongens en meisjes t/m 16 jaar, voetballend en (nog) niet-voetballend, zijn van harte welkom om deel te nemen aan de open dagen.

Wie zijn wij?
Voetbalschool Elite traint en coacht spelers op individuele kwaliteiten. Het aanbieden van de meest optimale leeromgeving waarin jonge (voetbal)talenten tot maximale zelfontplooiing komen is dan ook het doel. Dit doen wij door middel van het combineren van een positieve mindset, cognitieve vaardigheden en natuurlijk voetbal. Om dit te bereiken, werken wij enkel met trainers en/of scouts die officieel geregistreerd zijn bij de KNVB en die over een geldige licentie beschikken.

Alle trainingen zijn gericht op de ontwikkeling en het plezier van de deelnemer. Voetbalschool Elite stimuleert en coacht de deelnemers dan ook altijd op een positieve manier. Wij staan er elke keer versteld van de progressie die van de deelnemers en vooral het plezier dat zij daaraan beleven!

Waar en wanneer?
Bij Voetbalschool Elite kun je twee keer per week terecht om je eigen talenten te ontdekken én die verder te ontwikkelen. Dit kan 1 op 1, in kleine groepen (maximaal 3 deelnemers) en in een grotere groepsvorm (maximaal 10 deelnemers), bijvoorbeeld met je vrienden of team. De activiteiten vinden plaats op Sportpark HWD, Taludweg 5, in Rotterdam.

Maatschappelijk betrokken
Voetbalschool Elite wil graag haar steentje bijdragen aan verbinding binnen de maatschappij. Zo steunen wij Stichting Veilig Onderwijs Rotterdam dat zich o.a. inzet tegen pesten op scholen. Verder staan wij zeer open voor maatschappelijke projecten die, net als onze Voetbalschool, de insteek hebben om te denken vanuit de talenten van een persoon en een omgeving creëren waarin een persoon kan achterhalen waar zijn of haar talenten licht. Voetballen bij ons vindt plaats op een intensieve, leerzame én vooral plezierige wijze!

Geïnteresseerd en zin om kennis te maken met Voetbalschool Elite?
Voetbalschool Elite organiseert twee open dagen. Deelname is geheel gratis voor jongens en meisjes t/m 16 jaar! Lijkt het je leuk om mee te doen? Stuur dan een mailtje naar info@voetbalschoolelite.nl of bel naar +31 6 83 13 81 72. Aanmelden kan tot en met vrijdag 25 augustus 2017.

  • Open dag 1: zondag 27 augustus 2017
  • Open dag 2: zondag 3 september 2017
  • Start:   08.30 uur
  • Einde: 10.30 uur

Kom leuk met ons mee voetballen én wie weet kom je achter je eigen (verborgen) talenten!

0 Reacties

Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Agenda
Sport van de maand
Rotterdam loopt hard!

De maand mei staat in het teken van hardlopen!

Meest gelezen
#Events
Yoga op het Schouwburgplein
#Nieuws
Help mee als court crew tijdens WK zitvolleybal!
#Events
Roland Garros KIDS in Rotterdam
#Sport
Sporten tijdens de Ramadan
Geplaatst op Instagram
Volg ons