Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Skaten door de Rottemeren

Helaas moesten we dit jaar de Wednesday Night Skate missen, maar er is een alternatief. Op vrijdag 25 augustus is er een tocht langs de Rotte.

Wie kent de Wednesday Night Skate niet? Afgelopen zomers trokken we er elke woensdagavond op uit om met honderden een rondje Rotterdam te skaten. Jong en oud, ervaren of onervaren, veel mensen waagden en poging met als resultaat een stad vol skaters!

Helaas moesten we dit jaar de Wednesday Night Skate missen, maar er is een alternatief. De tocht op vrijdag 25 augustus wordt georganiseerd door dezelfde organisatoren als de Wednesday Night Skate en bestaat uit twee routes. Een van 10 kilometer en een 19 kilometer. De start is bij het familierestaurant Bergsche Plas in Bergschenhoek. Dit jaar helaas geen skatetocht dóór Rotterdam, maar wel aan de rand van Rotterdam door de Rottemeren. Kom rollend dit mooie natuurgebied verkennen.

Recreatieschap viert feest
Recreatieschap Rottemeren bestaat 50 jaar en viert dat een jaar lang met diverse festiviteiten waaronder deze gratis skatetocht door de Rottemeren! De start van de tocht bij Familierestaurant Bergsche Plas is tussen 18:00 en 19:30 uur. Skateverhuur is aanwezig.

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

Interview Botic van de Zandschulp Winnaar Rotterdam Open 2016
Urban sports in het Zuiderpark Klimmen, klauteren en springen
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Agenda
Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Sport
4x suppen in Rotterdam
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Sport
Kom naar Sportplaza Zuiderpark!
Geplaatst op Instagram
Volg ons