Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Leontien Ladies Run & Ride!

Op zondag 10 september 2017 is het weer tijd voor de Leontien Ladies Run en de Leontien Ladies Ride! Iedereen mag meedoen, leeftijd speelt geen rol. Samen plezier beleven en sportief genieten van de omgeving? Of je nou zussen, moeder en dochter, vriendinnen, buurvrouwen of collega’s van elkaar bent, trek je loopschoenen aan of haal je fiets van stal en sluit je gezellig aan in het bontgekleurde lint van actievelingen. Ook de wedstrijdlopers zijn van de partij.

Leontien-Ladies-Ride-run

Ladies Ride
Al meer dan 10 jaar Leontien Ladies Ride en al meer dan 100.000 fietsvriendinnen. Na al die jaren Leontien Ladies Ride mag één ding worden vastgesteld: Ja, het is gelukt om vele vrouwen op een leuke en spontane manier aan het bewegen te krijgen. Want intussen zijn er al meer dan 100.000 dames tenmínste één keer opgestapt voor de gezelligste fietstocht van Nederland. Het is alle keren genieten geweest. Weer of geen weer, zon of regen, het deerde nooit een mens. Inschrijven voor de Ladies Ride kan hier.

Ladies-ride

Ladies Run
Leontien Ladies Run start op 10 september in de Rotterdamse wijk Nesselande, aan de Zevenhuizerplas. Rond de Oevers van de plas loopt een autovrij parcours van ca. 6,5 km. Een mooi natuurgebied met aan de noordzijde een vogelgebied en aan de oostzijde het strand van Nesselande met een gezellige boulevard. Rondom de plas liggen de plaatsen Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel en de Rotterdamse wijken Zevenkamp, Oud Verlaat, Ommoord en Nesselande. De run zal van start gaan op de Siciliëboulevard waarna de 10 km loopsters eerst een lus maken in noord-oostelijke richting om hierna weer terug te keren naar het strand van Nesselande en aansluiten bij het parcours van de ca. 6,5 km. Deze route loopt om de Zevenhuizerplas. Inschrijven voor de Ladies Run kan hier.

Ladies-run

0 Reacties

Wil jij ook bloggen voor

Rotterdamsport.nl?

Agenda
Sport van de maand
Rotterdam tennist!

De maand februari staat in het teken van tennis!

Lees verder
Meest gelezen
#Sport
In de spotlight: Tennispark OverdeSchie
#Persoonlijk
Op armkracht de berg op: Meet the team #2
#Nieuws
Schrijf je in: de Harbour Run 2018
#Events
Waarom je écht mee moet doen aan Harbour Run 2018
Geplaatst op Instagram
Volg ons