Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

3x favoriete hardlooproutes van Sabina

Onze blogger Sabina, is een fanatieke hardloopster, en doet vaak mee aan verschillende wedstrijden. Hiervoor moet natuurlijk hard getraind worden. In deze blog deelt ze haar favoriete trainingsroutes in Rotterdam met jullie.

Met alle hardloopevenementen in Rotterdam (Bruggenloop, Rotterdam Marathon, Rotterdam by Night en ga zo maar door) is het van belang om die trainingskilometers te maken. Van de 5 kilometer tot een Ultra Marathon, de training is erg belangrijk. Gelukkig zijn daar in Rotterdam genoeg mogelijkheden voor.

Kralingse Plas
Een favoriete trainingsplek voor mij is een rondje om Kralingse Plas. De gemeente heeft al een route van 5 kilometer uitgezet, dus daar hoef je je geen zorgen om te maken. Zeker op een mooie dag kan je hier genieten van het uitzicht. Voor een langere afstand heb ik meestal muziek mee, maar deze 5 kilometer blijft continue is in zijn geheel zo mooi dat dat niet nodig is.

Fit Club Running clinic
De eerste keer dat ik met dit rondje kennis maakte was met Women’s Health en hun Fit Club Running clinic. Met twee enthousiaste instructrices leerden we een betere hardlooptechniek. Al was het stiekem gewoon echt genieten van het uitzicht. De afgelopen twee jaar werd deze clinic gegeven en ik verwacht dat het in het voorjaar wordt herhaalt.

Persoonlijk Record
Zelf ga ik altijd met twee vrienden. Ieder op zijn eigen tempo, maar soms mag ik (als snelste) de haas spelen voor een van de anderen. Zo hebben we al twee keer een persoonlijk record gelopen. En dat in de warme zomerdagen! Het fijne hieraan is dat het rondje Kralingse Plas ook (deels) in de Rotterdam Marathon terugkomt! Een goede training voor deze run dus! Zeker nu de inschrijvingen voor 2018 geopend zijn!

Ik heb mij gelijk ingeschreven, zie ik jou ook? Of misschien eerst nog bij de Bruggenloop?

Liefs Sabina

Lees hier ook alle andere blogs van Sabina:
Sabina loopt voor de zesde keer de Ladiesrun Rotterdam
7 mei is het zover, de Strongmanrun
De ideale run met vriendinnen, de Strongsisterrun
De Bunk’r, part two!
Proefles bij de Bunk’r
Even voorstellen: Sabina
0 Reacties

Lees ook deze berichten:

‘Discover Your Talent’ dag Doe mee!
“Het belooft een mooie editie te worden” Ben jij erbij?
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Sport
Kom naar Sportplaza Zuiderpark!
#Sport
Thuis sporten: 5 tips om in beweging te blijven
#Persoonlijk
Trainen in de buitenlucht
Geplaatst op Instagram
Volg ons