Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

De Strong Man Handball Bootcamp

Op 25 oktober 2017 vindt de kwalificatiewedstrijd van de handbalheren van Oranje plaats in Topsportcentrum Rotterdam. Voorafgaand aan de wedstrijd, gaat het evenement; de Strong Men Handball Bootcamp van start.

Bootcamp
De bootcamp training is hard werken en wordt uitgevoerd in groepsverband. Denk aan oefeningen als; intervaltraining, kracht- en uithoudingsoefeningen, circuittraining en hardlopen. De focus ligt op het verbeteren van kracht conditie, uithoudingsvermogen, behendigheid en snelheid. Al deze factoren leren je een goede handballer maken.

Strong Men
De Strong Men Handball Bootcamps bestaat uit acht onderdelen waarop maximaal vijftig punten gescoord kunnen worden. De bootcamps zullen over het algemeen gehouden worden in samenwerking met een eredivisieclubs, waarbij de deelnemers na afloop een topwedstrijd kunnen bekijken. Je hoeft geen groot handbaltalent te zijn, als je maar van een uitdaging houdt en je grenzen wilt verleggen!

Het evenement
De bootcamp is alleen voor jongens en vindt plaats van 17:00 tot 19:00 uur in de Breedtesporthal 2. Het evenement is bedoeld om jongens kennis te laten maken met verschillende uitdagende factoren. Iedere jongen tussen de 11 en 14 jaar is welkom om deel te nemen aan de bootcamp en is uitgenodigd om na afloop de kwalificatiewedstrijd handbalheren van Oranje bij te wonen!

Inschrijven kan via de website:http://handbalhelden.nl/events/rotterdam/.

0 Reacties

Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Agenda
Sport van de maand
Rotterdam volleybalt!

De maand juli staat in het teken van volleybal!

Meest gelezen
#Nieuws
EK brons voor Rotterdamse estafetteploeg
#Events
Nazomeravonden Rottemeren
#Nieuws
Natuurgrasvelden in Rotterdam; hoe zit het nu precies?
#Events
OldStars evenement: Eerste Rotterdamse Havensteden-toernooi
Geplaatst op Instagram
Volg ons