Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Schaatsen onder de Euromast

In Het Park bij de Euromast kan je vanaf morgen, vrijdag 8 december schaatsen! Er ligt dan een ijsbaan van 500 vierkante meter. Het is onderdeel van een nieuw winterevenement dat loopt tot en met 7 januari.

IJsvrij Park Festival
Het ‘IJsvrij Park Festival’ is een initiatief van parkcafé Parqiet en Bureau Vermaeck. Het café – dat in het Koetshuis in Het Park is gevestigd – wilde vorig jaar al een kleinschalige ijsbaan openen. En dat via een crowdfundingsactie. Maar de voorbereidingstijd bleek te kort en het plan ging de ijskast in.

Totdat de directeur van Bureau Vermaeck dit jaar een kop koffie dronk bij Parqiet en in gesprek raakte met de eigenaren van het parkcafé. Ze deelden hun wens iets te organiseren in de koude en stille winterperiode in de stad en besloten hun krachten te bundelen. Samen organiseren zij nu dit – zoals zij het zelf zeggen – ‘nostalgische, intieme winterfestival met New Yorkse Central Park-allure in hartje Rotterdam’.

Opening
Bezoekers van het IJsvrij Park Festival kunnen in de weekenden genieten van muziek, dans en theater. Een hapje en drankje is alle dagen te verkrijgen. Rotterdammer Fred van Leer – modeman en stylist – opent het festival op 8 december (rond 17.30 uur). Hij doet dat samen met wethouder Maarten Struijvenberg. Vanaf 18.00 uur die dag is de schaatsbaan geopend voor het publiek.

Kortom, haal je schaatsen alvast tevoorschijn, slijp de ijzers en zoek je handschoenen weer op. Want vanaf morgen kun je weer pirouettes draaien op het Rotterdamse ijs! Klik hier voor meer informatie over de voorwaarden, prijzen en tijden!

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

De voorbereiding naar Bruggenloop 2017 op de Rotterdamse bruggen
We kunnen weer schaatsen! Schaatsbaan Rotterdam
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Agenda
Sport van de maand
Yulia sport MEE!

Sport MEE deze maand!

Lees meer
Meest gelezen
#Events
Volgende week begint de Overschiese Sportweek!
#Events
Waarom je écht mee moet doen aan Harbour Run 2018
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Persoonlijk
Sport MEE met Yulia
Geplaatst op Instagram
Volg ons