Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Kleedkamerhumor bij OldStars sv Charlois

Han Steenbeek (63) speelt sinds drie weken bij de OldStars van sv Charlois uit Rotterdam. “Met Charlois zijn we pas net begonnen. Twee jaar geleden probeerde ik OldStars walking football al op te zetten. Zonder succes. Nu hebben we mede door het enthousiasme van Raymon Schimmel al een mooie groep. Tegen alle verwachtingen in hebben we inmiddels 15 OldStars. En er komen steeds meer aanmeldingen bij!” vertelt Han enthousiast.

Multiculturele groep
Rotterdam is een stad met vele nationaliteiten. Dit is terug te zien is bij de OldStars van sv Charlois: “In ons team spelen meerdere nationaliteiten mee. Dat is echt fantastisch! Iedereen speelt met volle overtuiging mee. We hebben echt een multicultureel team, haha!” lacht Han.

Kleedkamerhumor
“Na 23 jaar voetbal ik nu weer. Voor mij was de kleedkamerhumor de belangrijkste reden om terug te keren op de velden. Ondanks dat je ouder bent, verandert deze humor nooit. Het is net als vroeger. Geweldig om dat nu weer te ervaren.”

Actief op de club
Han Steenbeek is niet alleen speler bij de OldStars van sv Charlois. Hij is tevens een actieve vrijwilliger. “We hebben een levendige club. Naast alle voetbalactiviteiten organiseren we nog veel meer. Zo organiseer ik een Kerst-klaverjastoernooi. De jongeren ‘kennen’ dat spel niet, maar voor de ouderen is dit een leuke activiteit.”

Half 1
De OldStars maken binnen de club al flink naam. Niet per se vanwege de voetbalkwaliteiten, wel om de derde helft. Han vertelt: “Op vrijdagavond spelen we een uurtje walking football. Daarna stellen we het omkleden zo lang mogelijk uit in de kleedkamer. Afgelopen vrijdag waren we om 8 uur klaar. Daarna ging de muziek aan in de kleedkamer. Met bittergarnituur in de hand kwamen er meerdere polonaises op gang. En pas om half 1 verlieten we de club. De perfecte manier om de week af te sluiten!”

Mis jij ook de kleedkamerhumor? Meld je aan bij jou OldStars walking football team in de buurt!

Bron: OldStars
1 Reacties

Lees ook deze berichten:

Feyenoord grote winnaar Sport Awards Rotterdam-Rijnmond 2017!
Schaken is een oorlogsspel schaken in Rotterdam
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Agenda
Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Sport
4x suppen in Rotterdam
#Sport
4x voordelen van Aquarobics!
Geplaatst op Instagram
Volg ons