Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Curlen op de Schaatsbaan Rotterdam

Het wordt helemaal hip, ‘de sport met een bezem’! Voor Curling moet je stevig in je schoenen staan. Sport en spel komen samen in deze leuk teamactiviteit. Maar wat is het precies en waar kun je deze sport beoefenen?

Curling?
De sport van de bezems op het ijs, maar hoe werkt het nou precies? Wil jij met collega’s, teamgenoten, vrienden of familie de kneepjes van de curlingsport leren kennen? En daarmee dé populairste sport van de Olympische Spelen ’14 ontdekken? Volg een clinic bij de Schaatsbaan Rotterdam en leer het oefenen van de technieken, de speluitleg en het spelen van een toernooi. Uiteraard met een lekker (winters) drankje of hapje na afloop.

Begeleiding van een curling-pro
De uitdagende curling clinic wordt begeleid door een ervaren instructeur. Schaatsbaan Rotterdam heeft de beschikking over 6 curlingbanen waardoor er altijd plek is om met jouw team, familie of bedrijf te komen curlen.

Schaatsbaan Rotterdam
Het curling arrangement is mogelijk voor groepen vanaf 8 personen en is uit te breiden met bijvoorbeeld een schaatsuurtje of een gezellige warme winterse barbecue. Of je nu gezellig met je vrienden, collega’s of familie gaat. Curling is het perfecte teamuitje. Give it a go! Op de Schaatsbaan Rotterdam.

Curlen

Bron: schaatsbaan Rotterdam
0 Reacties

Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Agenda
Sport van de maand
Yulia sport MEE!

Sport MEE deze maand!

Lees meer
Meest gelezen
#Events
Volgende week begint de Overschiese Sportweek!
#Events
Waarom je écht mee moet doen aan Harbour Run 2018
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Persoonlijk
Sport MEE met Yulia
Geplaatst op Instagram
Volg ons