Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Kettlebell Workshop!

Kettlebell training is tot op een bepaald niveau redelijk bekend in Nederland, maar kettlebell sport is dat nog niet. Het is het wedstrijd element van kettlebell training. Lees hieronder meer over deze stoere sport en probeer het zelf!

Wat is een kettlebell?
De kettlebell is een gietijzeren gewicht. Hij heeft veel weg van een kanonskogel met een handvat. Hij komt oorspronkelijk uit Rusland, waar hij girya wordt genoemd. Degenen die ermee trainen worden Girevics genoemd. De kettelbell  is compact, onverwoestbaar en hoewel je het niet zou zeggen als je hem ziet, kun je er je hele lichaam op een snelle en effectieve manier mee trainen.

Probeer het zelf!
Kettlebell sport training heeft alles in zich wat een uitstekende training zou moeten hebben, zoals kracht, uithoudingsvermogen en mental toughness. Jij kunt het zelf ervaren bij de Rotterdam Kettlebell Academy. Wekelijks komen hier vele mannen en vrouwen trainen om fitter, slanker of sterker te worden, conditie te verbeteren of ter ondersteuning van een andere sport. Tevens is het ook de thuisbasis van atleten die nationaal en internationaal records en medailles hebben behaald.

Heb jij altijd al willen weten hoe je nou echt met een kettlebell traint? Kom dan naar de kettlebell sport workshop op zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur. Klik hier voor meer informatie.

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

De leukste hardloopevenementen van 2018 in Rotterdam
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Agenda
Sport van de maand
Yulia sport MEE!

Sport MEE deze maand!

Lees meer
Meest gelezen
#Events
Volgende week begint de Overschiese Sportweek!
#Events
Waarom je écht mee moet doen aan Harbour Run 2018
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Persoonlijk
Sport MEE met Yulia
Geplaatst op Instagram
Volg ons