Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Op armkracht de berg op: Meet the team

Het team Rijndam Racers doet op 14 juni 2018 weer mee aan de HandbikeBattle, bestaande uit zes handbikers. Het team RIJNDAM RACERS 2017 wonnen vorig jaar de HandbikeBattle. Team 2018 zit middenin de voorbereiding en sommige hangen zelfs al aan de gewichten!

Komende tijd zullen we ieder teamlid voorstellen. Teamcaptain John doet de aftrap. 

Over John

Het is zo ver, heerlijk! Dit jaar begint er weer een nieuw battleseizoen, en ik ben er bij!

Mag ik mij voorstellen?
Ik ben John Jongeneel, 36 jaren jong, trots getrouwd met mijn vrouw Nadesh en vader van prachtige dochter Faylinn. Het maakt niet uit wat we doen als we het maar goed doen en er van genieten. In het dagelijks leven ben ik mede-eigenaar van het bedrijf Jongeneel Open Haarden waar we ons richten op het ontwerp, installatie en verkoop van alle soorten haarden, kachels en bijbehorend interieurbouw. Naast het werk neem ik graag deel aan sportieve en andere maatschappelijke doelen. Dit jaar ben ik ook nog eens politiek lijstduwer tijdens de gemeenteraadsverkiezingen bij de lokale partij ONS, gemeente Nissewaard.

Maar nu is het Battletime,  The Handbikebattle 2018 komt eraan! Wat een eer om wederom als teamcaptain deel te nemen aan dit prachtige evenement. Ik moest het team aanvoelen maar na de kick-off was het mij duidelijk: de teamleden van 2018 zijn een stelletje uitslovers in positieve zin. Heel divers, boordevol motivatie en iedereen neemt de uitdaging serieus om op 14 juni die Oostenrijkse Gletcher armpowered te gaan overwinnen. Elk jaar zeg ik het weer: mensen, dit is topsport annó nu! Ieder zijn eigen doel en eigen niveau. Willen is kunnen en jaarlijks wordt dat bewijs geleverd tijdens de Handbikebattle. 

Als organisatie hebben we ons best gedaan om een uitdagend voorprogramma neer te zetten in aanloop naar die prachtige Tiroler Alpen coll. Ik hoop dat iedereen zich wil en durft te geven, ga diep, besteed tijd en geef al je energie. Ik weet zeker dat jullie deze periode enorm sterk afsluiten.

Ik heb er zin in, let’s battle!

Kijk voor meer informatie op hun website of volg de Rijndam Racers op Facebook, Twitter of Instagram.

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

Warda vechter op de tennisbaan Talent in beeld
Waarom je écht mee moet doen aan Harbour Run 2018 Volgens Sabina
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Sport
Kom naar Sportplaza Zuiderpark!
#Sport
Thuis sporten: 5 tips om in beweging te blijven
#Persoonlijk
Trainen in de buitenlucht
Geplaatst op Instagram
Volg ons