Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Sporten voor het goede doel!

Sporten en tegelijkertijd het goede doel steunen? Dat klinkt als een perfecte combinatie toch? Dat dachten de Rotterdammers Arno, Bas, Jeremy en Lydia ook! Deze fanatieke Roparunners organiseren elke zondag bootcamps om geld in te zamelen voor de Stichting Roparun.

Arno van Dijk, Bas van de Merwe, Jeremy Vuijk en Lydia Edel uit Rotterdam zijn onderdeel van ‘Roparun Team 13 Nofalab’ en lopen ook dit jaar weer de Roparun. Dé estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs naar Rotterdam.

Hiervoor moeten ze geld inzamelen voor het goede doel. En wat is leuker dan dit te doen op een sportieve manier? Bijvoorbeeld door het organiseren van bootcamps bij de Kralingse Plas! Al voor het vierde jaar op een rij organiseren zij bootcamps om geld in te zamelen voor de Stichting Roparun, vandaar ook de naam ‘Bootcamp For Ropa’.

Doe mee!
Wil jij fit worden en het goede doel steunen? Doe dan mee! De bootcamps worden iedere zondag van 11.00 tot 12.00 uur gehouden aan de Kralingse Plas. Voor 5 euro kan je mee doen aan de training en dit volledige bedrag wordt gedoneerd aan Stichting Roparun. Hoe fit je ook bent, alle oefeningen zijn aan te passen aan jouw niveau. Hierdoor zijn de bootcamps toegankelijk voor iedereen!

Neem voor meer informatie een kijkje op hun Facebookpagina.

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

Dagboek van een topsporter: Larissa van Krevel 2e op de wereldrankingslijst
Warda vechter op de tennisbaan Talent in beeld
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Agenda
Sport van de maand
Yulia sport MEE!

Sport MEE deze maand!

Lees meer
Meest gelezen
#Nieuws
Meidenvoetbal steeds populairder in Rotterdam
#Sport
Peutergym in Rotterdam Noord!
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Sport
4x vechtsport in Rotterdam
Geplaatst op Instagram
Volg ons