Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Help Melaica naar het EK Para Powerlifting

Melaica Tuinfort, 27 jaar, wil tijdens de Paralympische Spelen van Tokio 2020 meedoen aan het onderdeel bankdrukken +86 kilogram voor vrouwen. Helaas heeft zij momenteel geen sponsoren die haar op financieel gebied kunnen helpen haar Tokio-droom uit te laten komen. Help jij mee?

Ik heet Melaica Tuinfort en ben 27 jaar oud.Sinds een paar jaar ben ik actief bezig met de sport Para Powerlifting, waar ik veel plezier uithaal. Desondanks is het mij gelukt om deel te nemen aan de Paralympische Spelen in Rio de Janeiro 2016. Ik was zeer blij en trots dat ik Nederland mocht vertegenwoordigen op dit onderdeel. Bovendien was ik de eerste Nederlandse vrouw die op dat onderdeel uitkwam voor Nederland. Tijdens deze Spelen heb ik een bronzen medaille weten te veroveren! Nu wil ik mijn paralympische droom voortzetten.

Nu zijn mijn pijlen gericht op de Paralympische Spelen 2020 in Tokio, waar ik goud wil winnen! Helaas kamp ik al jaren met financiƫle problemen waardoor ik mijn sportkosten moeilijk kan dekken. Momenteel heb ik geen sponsoren die mij op financieel gebied kunnen helpen mijn Tokio-droom uit te laten komen. Tot voor kort kon ik net aan alle kosten betalen, maar helaas gaat dat nu niet meer. Hierdoor kom ik in de problemen met mijn trainingen. Daarnaast moet ik eind mei deelnemen aan het EK Para Powerlifting in Frankrijk. Als ik hier niet aan deelneem, voldoe ik niet aan de kwalificatie-eisen en mag ik dus niet naar Tokio.

Door middel van een crowdfunding hoop ik toch financiƫle steun te krijgen om in ieder geval te kunnen trainen tot eind mei. Zo kan ik de kosten dekken van het EK Para Powerlifting. Daarnaast hoop ik tegen die tijd een sponsor te vinden die mij financieel wil bijstaan in mijn sportieve droom richting Tokio.

Met sportieve groet,

Melaica Tuinfort

Lees ook de andere blogs van Melaica:
0 Reacties

Lees ook deze berichten:

Dagboek van een topsporter: Larissa van Krevel 2e op de wereldrankingslijst
Sporten voor het goede doel! Steun de Roparun!
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Nieuws
Winnaars Sport Awards Rotterdam-Rijnmond 2018 bekend!
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Nieuws
Sport Awards Rotterdam-Rijnmond 2018
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
Geplaatst op Instagram
Volg ons