Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Nathalie: Suppen in de winter

Onze blogger Nathalie is een fanatieke supper. In deze blog bewijst ze maar weer dat suppen niet alleen een zomersport is; het kan ook gewoon in de winter! Durf jij het aan?

Hallo medesporters uit Rotterdam en omgeving!

We zitten al ver in de winter maar toch heb ik er al aardig wat suptochten op zitten. Ja, ook in de winter sup ik met veel plezier door! Wanneer de wind zich koest houdt (niet hoger dan windkracht 4), ben ik nog regelmatig op het water te vinden. Maar kan dat dan, suppen in de winter? Ja hoor, dat kan prima. Je moet alleen wel wat extra ‘regels’ treffen.

Het is vooral heel belangrijk om extra aandacht aan de kleding te besteden. Ik draag zelf een wetsuit. En zeer belangrijk surfschoentjes van 6 à 8 millimeter omdat de voeten het meest stilstaan en zodoende sneller koud kunnen worden. Als het erg koud is draag ik neopreen handschoenen. Deze zijn niet erg dik maar wel warm en alsnog kan je er prima de peddel mee vasthouden. Ook is het verstandig om een muts te dragen, via het hoofd koel je immers het snelst af.

Neem in plaats van water een thermoskan met thee mee. Een kop glühwein zal er na de tocht overigens ook ingaan! Neem ook te allen tijde je telefoon mee. Tegenwoordig zijn er veel waterdichte hoesjes te krijgen. Gebruik daarnaast een leash en neem wat droge kleding mee voor het geval dat!

In de winter is het heerlijk rustig op het water. Dat vind ik zo lekker zen. Zo zie je dat met wat voorzorgsmaatregelen nog prima kan suppen in de winter.

Wie weet kom ik nog wel tegen op het water!

Groetjes van Nathalie.

Lees ook de andere blogs van Natalie:

Suppen winter

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

Suppen in Rotterdam Suppen in rotterdam
Even voorstellen: Nathalie Suppen op Rotterdamse wateren
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Agenda
Sport van de maand
Rotterdam volleybalt!

De maand juli staat in het teken van volleybal!

Meest gelezen
#Nieuws
EK brons voor Rotterdamse estafetteploeg
#Events
Nazomeravonden Rottemeren
#Nieuws
Natuurgrasvelden in Rotterdam; hoe zit het nu precies?
#Events
OldStars evenement: Eerste Rotterdamse Havensteden-toernooi
Geplaatst op Instagram
Volg ons