Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

In de spotlight: LTC Plaswijck

LTC Plaswijck is niet zo maar een tennisvereniging! Sinds een paar jaar zijn zij een SportPlus-vereniging en in 2014 zelfs landelijk bekroond tot tennisvereniging van het jaar. Maak kennis met deze gezellige club op zondag 18 februari als tussen 12.00 en 15.00 uur de deuren wijd open gaan voor geïnteresseerden.

Als trotse verenigingscoördinator kan ik niet genoeg benadrukken wat een bijzondere club wij hebben. Wij bieden om te beginnen diverse les-, competitie- en vrij speelmogelijkheden. We hebben tennissers in de leeftijd van 4 tot 90 jaar! Daarnaast zijn wij ook een maatschappelijk betrokken vereniging. In samenwerking met Rotterdam Sportsupport verzorgen wij bijvoorbeeld lessen voor kinderen die normaal niet zo snel lid kunnen worden van een sportvereniging, beweegprogramma’s voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, clinics voor jongeren met een verstandelijke beperking en een Senior Fit-programma.

Op zondag 18 februari kun je tijdens onze open dag zelf ervaren hoe leuk het bij ons is door naar een demonstratiewedstrijd te kijken, een proefles te nemen, een demonstratie bij te wonen van ons Senior Fit-programma én in ons prachtige Court 12 clubhuis onder het genot van een drankje en hapje samen te kijken naar de finale van het ABN-AMRO tennistoernooi. Het programma voor die dag én informatie over alle mogelijkheden bij onze vereniging vind je op onze website of onze Facebook-pagina. Voor vragen kun je contact opnemen via vc@ltcplaswijck.nl.

Groetjes,

Eveline Padberg
Verenigingscoördinator LTC Plaswijck ‘62

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

Roger Federer landt in Rotterdam ABN AMRO WTT
Warda vechter op de tennisbaan Talent in beeld
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Nieuws
Winnaars Sport Awards Rotterdam-Rijnmond 2018 bekend!
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Nieuws
Sport Awards Rotterdam-Rijnmond 2018
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
Geplaatst op Instagram
Volg ons