Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Wat te doen tijdens de voorjaarsvakantie in Rotterdam?

Her is voorjaarsvakantie! Heb jij al plannen voor deze week? Speciaal voor jou staan hier een aantal tips voor een sportieve voorjaarsvakantie op een rijtje!

Zwemmen als een piraat!
Van 26 februari tot 2 maart is het Piratenweek bij Recreatiecentrum Zevenkampse Ring. Ben jij goed in klimmen, rennen en springen en ben je niet bang om in het water te vallen? Bedwing de piratenrun en kruip in de huid van een echte piraat! Tijdens de voorjaarsvakantie is Recreatiecentrum Zevenkampse Ring extra geopend. Je kunt extra vrijzwemmen en meedoen met spannende piratenspellen en uitdagingen. Kijk hier voor meer informatie.

Steppen door het Bergse Bos
Verken samen met een instructeur  het Lage- en Hoge Bergse Bos op de step. De speciale off-road banden zijn geschikt voor harde- en onverharde ondergronden, een actief en ontspannen uitje tegelijk! De minimum leeftijd voor deze activiteit is 8 jaar. Kijk op de website voor meer informatie.

Spring er op los!
Leef je uit in het springparadijs van Jump XL! Voorzien van de nieuwste ontwikkelingen en opgebouwd in de sfeer van containers en de Rotterdamse haven, een beleving die je niet mag missen. De minimale leeftijd om te komen jumpen is 8 jaar. Kinderen jonger dan 8 jaar kunnen zich op zaterdag- en zondagochtend uitleven tijdens de Puppy Jump, uiteraard in het bijzijn van een ouder. Neem snel een kijkje op de website.

Spelen in de ballenbak!
Kom met je kids langs bij De Ballebak in Rotterdam Ommoord of Rotterdam Zuid. Kinderen kunnen ongestoord en veilig spelen op de vier etages vol speeltoestellen. Trampolines, glijbanen en natuurlijk een ballenbak. De Ballebak is leuk voor kinderen tot en met twaalf jaar. Neem snel een kijkje op de website.

Leer schaatsen!
Op de valreep van het seizoen nog beter leren schaatsen? Van 26 t/m 28 februari vind de Krokusintensief plaats! Tijdens de Krokusintensief krijg je drie dagen lang les van een ervaren schaatsinstructeur van Duosport die jou alles leert over schaatsen. De lessen starten elke dag om 09:30 uur en duren twee uur, halverwege de les heb je een kwartier pauze. De Krokusintensief is geschikt voor iedereen; jeugd (vanaf 5 jaar) en volwassenen, beginner of gevorderd. Lees hier meer informatie.

Springen op Kangoo Jumps!
Het ziet er leuk uit, maar wat zijn die Kangoo Jumps precies? De verende schoenen zijn een nieuwe rage in de sportwereld. De rubberen veer onder de schoen zorgt voor 80% minder belasting op je gewrichten dan met gewone hardloopschoenen. Zo wandel, loop en spring je een stuk gemakkelijker en werk je toch aan je conditie! En dat op een leuke manier, want wie de Kangoo Jumps aantrekt begint als vanzelf te springen en te rennen. Kom het uitproberen bij JumpWear!

0 Reacties

Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Sport
Thuis sporten: 5 tips om in beweging te blijven
#Sport
Kom naar Sportplaza Zuiderpark!
#Persoonlijk
Trainen in de buitenlucht
Geplaatst op Instagram
Volg ons