Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Let’s move for a better world!

Sportingclub De Uitweg doet mee met Let’s move for a better world. Samen bewegen we voor het goede doel. Tussen 12 en 31 maart 2018 willen ze iedereen aan het bewegen krijgen. Jouw moves maken het verschil!

Technogym, een Italiaans producent van sportapparatuur organiseert ‘Let’s Move For a Better World’. Met deze bewustwordingscampagne willen ze de aandacht vestigen op het belang van lichaamsbeweging om obesitas en een sedentaire levensstijl te bestrijden.

Hoe?
Klinkt goed toch? Maar hoe doe je dit dan precies? Om iedereen dezelfde mogelijkheden en kansen te bieden, ongeacht leeftijd, geslacht en niveau van fysieke fitheid, heeft techonogym de MOVE gecreëerd, een nieuwe manier om fysieke activiteit te meten die bovendien de hele gemeenschap verbindt. MOVEs zijn gebaseerd op lichaamsverplaatsing in de ruimte en wordt vastgelegd door mywellness cloud: hoe intenser en vaker mensen bewegen op korte tijd, hoe meer MOVEs ze verzamelen!

Zoveel mogelijk moves verzamelen!
Sportingclub De Uitweg doet ook mee en wilt zoveel mogelijk moves verzamelen die gedoneerd zullen worden aan stichting loopreceptLeden, maar ook niet-leden, zijn welkom om zoveel mogelijk MOVEs te verzamelen. Tussen 12 en 31 maart 2018 kunnen er MOVEs worden verzameld op alle toestellen en cardio apparatuur waar een sleutel de MOVEs automatisch registreert (handmatig geregistreerd, losse oefeningen en groepslessen tellen niet mee!).

Wat sponsort Technogym aan Stichting Looprecept:

  • Wanneer Sportingclub De Uitweg in totaal één miljoen MOVEs behaalt, ontvangen zij een beschikbare prijs ter waarde van € 250,- aan Technogym producten en D&I-diensten tegen de genoteerde catalogusprijs die aan Stichting Looprecept moet worden geschonken.
  • Wanneer Sportingclub De Uitweg in totaal drie miljoen MOVEs behaalt, ontvangen zij een beschikbare prijs ter waarde van € 3000,- aan Technogym producten en D&I-diensten tegen de genoteerde catalogusprijs die aan Stichting Looprecept moet worden geschonken.
  • Wanneer Sportingclub De Uitweg in totaal tien miljoen MOVEs behaalt, ontvangt een beschikbare prijs ter waarde van € 10.000,- aan Technogym producten en D&I-diensten tegen de genoteerde catalogusprijs die aan Stichting Looprecept moet worden geschonken.

Meer informatie over de actie vind je hier.

 Doe jij mee?

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

FreeRowing biedt gratis gebruik van sportieve roeiboten Tien boten voor gratis gebruik
In de spotlight: TC Schiebroek Schiebroekse sfeer
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Agenda
Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Persoonlijk
Blogger Ingrid doet een rondje op de ElliptiGo
#Sport
Peutergym in Rotterdam Noord!
Geplaatst op Instagram
Volg ons