Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Rotterdam Talks Tech – The Sport Edition

Op donderdagavond 15 maart wordt een nieuwe editie van Rotterdam Talks Tech georganiseerd. Rotterdam Tech Talks is een avondvullend programma met inspirerende gesprekken, video’s en een interactieve q&a in Spaces Hofplein. Deze keer is het onderwerp sport!

Experts en industrie-vormers zijn uitgenodigd om een diepe duik te nemen in hoe technologie de wereld van sport hervormt. De toekomst van sporten staat volledig in het teken van ‘take it to the next level’.

Sprekers
Serge Brabander – founder OneFit
Serge brabander is de founder en CEO van OneFit, het ‘ground-breaking’ fitness concept dat sporten en technologie samen brengt. De baanbrekende app zorgt ervoor dat fitness toegankelijk en beschikbaar wordt, voor iedereen. Voldoende lichaamsbeweging krijgen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Norman Groenewegen – SmartSuit
De SmartSuit is een extreem geavanceerd stuk technologie die de prestaties van de atleet kan meten. Vervolgens kan je met de verkregen gegevens van de SmartSuit je prestaties analyseren en verbeteren. Het Olympisch ‘shorttrack’ team van Nederland heeft deze technologie gebruikt tijdens de voorbereidingen van de Winterspelen, als enige in de wereld – en dat heeft zich terugbetaald met een gouden medaille. Norman Groenewegen is de Associate Creative Director voor Cheil Amsterdam – het bedrijf dat verantwoordelijk is voor het concept achter de innovatieve SmartSuit door Samsung.

Roxy van der Noordt – Rocycle
Altijd al drastisch op zoek geweest naar een workout waarbij je door je muziekervaring vergeet dat je keihard aan het knallen bent? Dan ben je bij Rocycle op het juist adres. Co-founder Roxy van der Noort en voormalig Spaces General Manager legt uit waarom haar workout methode in combinatie met de toegepaste technologie een daverend succes is.

Suzanne Plesman – Sports eXperience
Suzanne Plesman, voormalig hockeyster in het vrouwen elftal van Nederland, weet hoe het is om te winnen. Na een gouden medaille in ’98 bij de Europese kampioenschappen en een bronze medaille op de olympische spelen in ’96, heeft ze bewezen dat sporters met hard werken hun doel kunnen verwezenlijken. Tegenwoordig werkt ze als sport-consultant voor Sports eXperience, waar ze startups helpt en adviseert met briljante ideeën in de sport. Gezien haar verleden als Sports Innovation Officer bij het Nederlandse Ministerie van Gezondheid, is het verstandig haar advies maar al te serieus te nemen!

Ook een goed sportidee?
Heb jij ook een ultiem vernieuwend idee om met sport Rotterdam in beweging te brengen? Om zo het imago van Rotterdam als sportstad te versterken? Door bijvoorbeeld de bestaande sportaccommodaties of de buitenruimte beter te benutten? Of bestaande sporten op nieuwe manieren uit te oefenen? Doe mee aan CityLab010!

Progamma
18:00 // Diner (hapjes en drankjes)
19:00  // Talks met aansluitend Q&A
21:00 // Drinks

Ben jij er ook bij? Lees hier meer over dit evenement en de koop je tickets! Hosted by: SpacesSprout & R’damse Nieuwe

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

CityLab010: Doe mee met jouw innovatieve sportidee! Hier met je idee!
In de spotlight: TC Schiebroek Schiebroekse sfeer
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Agenda
Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Persoonlijk
Blogger Ingrid doet een rondje op de ElliptiGo
#Sport
Peutergym in Rotterdam Noord!
Geplaatst op Instagram
Volg ons