Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Kom jij ook naar de Rotterdams OldStars-meeting?

Regio Rotterdam kent steeds meer OldStars walking football-teams. Om walking football in de regio verder te stimuleren en om zowel huidige als toekomstige teams elkaar te laten ontmoeten, wordt op vrijdagmiddag 16 maart een Rotterdams OldStars-meeting georganiseerd. Jullie zijn hiervoor van harte uitgenodigd!

Vanaf 13.30 uur ben je welkom bijXerxesDZB in Rotterdam. De spelende teams gaan na een gezamenlijke warming-up een toernooivorm spelen. Met voldoende ruimte voor pauzes en een aantal andere voetbaluitdagingen, zoals footgolf en gatenschieten. Wethouder sport van Rotterdam, Sven de Langen, is in ieder geval aanwezig.

De geïnteresseerden die (nog) niet tot een OldStars-team behoren, kunnen genieten van een OldStars walking football-demo. Hierbij leren zij de spelvorm beter kennen en eventueel kunnen zij ook een oefenpotje spelen. Ontmoeten, meedoen en bewegen ten top dus! Het evenement kan het begin zijn van een serie Rotterdamse OldStars-middagen, waarbij de deelnemende clubs afwisselend als gastheer kunnen optreden.

Hopelijk lukt het jou en jouw team om voldoende spelers bij elkaar te krijgen voor deze gezellige middag. De toernooivorm wordt gespeeld met teams van zes spelers. Geïnteresseerden en deelnemende teams kunnen zich aanmelden via info@oldstars.nl. Vermeld hierbij of jouw deelnemende team bereid zijn om een spelleider mee te nemen.

Programma
13.30 uur: Inloop en koffie
14.00 uur: Start warming-up
14.15 uur: Aanvang aftraptoernooi
16.00 uur: Einde aftraptoernooi
16.30 uur: Afsluiting en borrel

Locatie: Sportpark Faas Wilkes
Adres: Stravinskisingel 1, 3069 MA Rotterdam

Voor verdere vragen over het evenement kan contact opgenomen worden met Miranda Monster (06-21128516) of Johan Annema (06-14443420).

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

Kleedkamerhumor bij OldStars sv Charlois Het Nationaal Ouderenfonds
Op armkracht de berg op: Meet the team #3 Meet Joost
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Agenda
Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Persoonlijk
Blogger Ingrid doet een rondje op de ElliptiGo
#Sport
Peutergym in Rotterdam Noord!
Geplaatst op Instagram
Volg ons