Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Dagboek van een topsporter: Larissa van Krevel

De Rotterdamse Larissa van Krevel is judoka en doet dit op topniveau. Bij de junioren staat ze 2e op de wereldrankingslijst tot 57 kg! In het kader van de rubriek ‘Dagboek van een topsporter’ neemt zij je de komende tijd mee in de wereld van het judo en haar schouderrevalidatie.

Na een erg goede uitslag van de krachttest, mocht ik vorige week maandag voor het eerst de judomat op! Ik vond het erg spannend en ook eng, maar het voelde zo goed om mijn judopak weer aan te hebben. Ik mocht beginnen met wat uchikomi en pakking. Uchikomi is het inzetten van de worpen/technieken. Aan het begin van de training voelde het nog een beetje gek en onwennig, maar dat gevoel ging gelukkig snel weg. Ik was ook erg tevreden over hoe het judoën voor de eerste keer sinds vier maanden ging.

Donderdag mocht ik voor de tweede keer de mat op. En ook die training ging goed. Voor mijn gevoel ben ik sterker dan ik van tevoren dacht te zijn! Vanaf volgende week mag ik weer meedoen met de krachttrainingen. 

In het filmpje ben ik bezig met een pakking gevecht.

Liefs, Larissa

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

Dagboek van een topsporter: Larissa van Krevel 2e op de wereldrankingslijst
Dagboek van een topsporter: Larissa van Krevel
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Agenda
Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Sport
4x suppen in Rotterdam
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Sport
Kom naar Sportplaza Zuiderpark!
#Sport
NOC*NSF, Sportbonden en gemeente Rotterdam lanceren multi-sportplatform SportOn!
Geplaatst op Instagram
Volg ons