Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Op armkracht de berg op: Meet the team #4

Het team Rijndam Racers doet op 14 juni 2018 weer mee aan de HandbikeBattle, bestaande uit zes handbikers. Het team RIJNDAM RACERS 2017 wonnen vorig jaar de HandbikeBattle. Team 2018 zit middenin de voorbereiding en sommige hangen zelfs al aan de gewichten!

Deze keer is onze Kubra aan de beurt om zich voor stellen.

Over Kubra
Ik ben Kubra Murt, 22 jaar oud en woon in Rotterdam. Twee jaar geleden heb ik een ernstige auto-ongeluk gehad, waar ik een complete dwarslaesie aan heb overgehouden. Mijn motivatie om deel te nemen aan de Rijndam Racers is omdat ik van uitdagingen houd en graag fitter wil zijn, ook door een beetje af te vallen.

Daarnaast ben ik de eerste rolstoelvlogger in Nederland dus neem ik jullie uiteraard mee in mijn video’s. Jullie kunnen mij volgen op YouTube onder de naam van KuubslifeOp instagram Kuubslife en ook via Snapchat kkuubss.

Buddy: Karin Postma
Mijn naam is Karin Postma. Ik ben 54 jaar, woon samen met Paulus en kat Loek en mag mij eindelijk sinds vorig jaar een Rotterdammer noemen. Ik werk al heel wat jaren bij Rijndam; als fysiotherapeut en onderzoeker. Daarnaast ben ik vanaf het begin betrokken bij de Rijndam Racers. Vooral als tester/onderzoeker, en in 2012 mocht ik met Marc mee de Alpe d’Huez op.

Nu kijk ik er erg naar uit om weer naar Oostenrijk te gaan; en wel als buddy van Kubra. Ik verwacht dat het toewerken naar de Handbike Battle voor ons beiden nog een hele uitdaging gaat worden. Voor Kubra omdat ze fit en sterk genoeg moet gaan worden en voor mij omdat ik geen idee heb van wat ik van een vloggende rolstoelgebruiker kan verwachten. Normaliter ben ik heel goed in het ontwijken van camera’s en blijf ik ver weg van alles wat met social media te maken heeft. Dit jaar zal dat me denk ik niet lukken.

Al met al heb ik ontzettend veel zin om samen met Kubra de uitdaging van de Handbike Battle aan te gaan!

Kijk voor meer informatie over de Rijndam Racers op hun WEBSITE of volg ze op FACEBOOKTWITTER of INSTAGRAM.

Lees ook de andere blogs van Rijndam Racers:
0 Reacties

Lees ook deze berichten:

Rijndam Racers winnen Handbikebattle 2017 Lisette doet verslag
Op armkracht de berg op: Meet the team #3 Meet Joost
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Agenda
Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Sport
4x suppen in Rotterdam
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Sport
Kom naar Sportplaza Zuiderpark!
Geplaatst op Instagram
Volg ons