Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Op armkracht de berg op: Meet the team #5

Het team Rijndam Racers doet op 14 juni 2018 weer mee aan de HandbikeBattle, bestaande uit zes handbikers. Het team RIJNDAM RACERS 2017 won vorig jaar de HandbikeBattle. Team 2018 zit middenin de voorbereiding en sommige hangen zelfs al aan de gewichten!

Deze keer is onze Nick aan de beurt om zich voor stellen.

Over Nick
Mijn naam is Nick, ben 28 lentes jong en woon in Zoetermeer. Donderdag 1 september 2016 was mijn geluksdag. Ik heb toen een motorongeluk gehad en heb daar een dwarslaesie aan overgehouden. Vervolgens heb ik 7 maanden in Rijndam gerevalideerd. Daar heb ik kennis gemaakt met handbiken. Ik ben altijd zeer sportief geweest en houd wel van een uitdaging, daarom is de HandbikeBattle voor mij een geweldige uitdaging! Het is natuurlijk ons doel om de beker in Rotterdam te houden want met voetbal lijkt dat niet echt te gaan lukken 😜. 

Buddy: Henriette Griffioen
Mijn naam is Henriëtte Griffioen. Ik ben 41 jaar oud en werk al 18 jaar met veel plezier als fysiotherapeut bij Rijndam. Van collega’s hoorde ik vaak prachtige verhalen over de HandbikeBattle maar met een jong gezin kwam het er niet van om me op te geven. Nu er op het thuisfront wat meer ruimte is, heb ik mijn kans gegrepen en vind ik het geweldig dat ik dit jaar, als maatje van Nick, deel mag uit maken van de Rijndam Racers.

Het lijkt me mooi om elkaar als team te leren kennen, te motiveren en inspireren met als beloning die prachtige week in Oostenrijk. Hoe mooi om te zien naar welke hoogtepunten de handbikers zichzelf weten te fietsen. Ik heb er onwijs veel zin in!

Rijndam Racers

Kijk voor meer informatie over de Rijndam Racers op hun WEBSITE of volg ze op FACEBOOKTWITTER of INSTAGRAM.

Lees ook de andere blogs van Rijndam Racers:
0 Reacties

Lees ook deze berichten:

Langlaufen in de zomer Rolskiën bij RW Rottemeren
Op armkracht de berg op: Meet the team #4 Meet Kubra
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Agenda
Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Sport
4x suppen in Rotterdam
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Sport
Kom naar Sportplaza Zuiderpark!
#Sport
NOC*NSF, Sportbonden en gemeente Rotterdam lanceren multi-sportplatform SportOn!
Geplaatst op Instagram
Volg ons