Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Bloggers & vloggers gezocht!

Ben jij gek op sport, vind je het leuk om te schrijven of leg je liever alles vast op video? Dan is dit echt iets voor jou! Wij zijn op zoek naar enthousiaste bloggers en vloggers die aan de slag willen voor Rotterdam Sport. Het maakt niet uit of je een fanatieke sporter bent of juist nog helemaal geen ervaring hebt met sport, er zijn genoeg mogelijkheden.

Wie zoeken wij?
Rotterdam Sport moedigt Rotterdammers aan om te bewegen. Aan jou de taak om door middel van blogs of vlogs anderen te inspireren om te sporten! Denk bijvoorbeeld aan het bijwonen van sportevenementen in Rotterdam, het bezoeken van sportverenigingen, het uitproberen van verschillende sporten, persoonlijke verhalen van sporters of jouw eigen sportverhaal! Man of vrouw, jong of oud, wel of geen ervaring met bloggen of vloggen, meld je aan!

Wat krijg je ervoor terug?

  • Wil jij graag naar een sportevenement in Rotterdam? Wij stellen kaarten voor je beschikbaar, als jij hier een leuke blog of vlog van maakt.
  • Wij delen je bericht op de website, Facebook, Instagram en Twitter van Rotterdam Sport waar dagelijks heel veel bezoekers actief zijn.
  • Heb je al een eigen (sport)blog, dan mag je die vermelden in je bericht. Zo trek jij nog meer bezoekers naar je eigen website of pagina.
  • Je wordt een lokale sporthero en je mag hier helemaal zelf invulling aan geven.

Voorwaarden

  • Woonachtig in Rotterdam e.o.
  • Je sport regelmatig of bent bereid om verschillende sporten uit te proberen.
  • Je maakt ongeveer eens in de maand een bericht voor Rotterdam Sport. Of je hebt zo’n goed verhaal, dat één blogartikel voldoende is om jouw verhaal te vertellen.

Is dit iets voor jou, of wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar info@rotterdamsport.nl met een korte omschrijving van jezelf, je sportactiviteiten en ideeën.

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

Even voorstellen: Eva Onze nieuwe blogger!
100 dagen marathon Wie doet er mee?
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Sport
Wat te doen tijdens de voorjaarsvakantie in Rotterdam?
#Nieuws
Wie verdient een huldiging tijdens hét sportfeest van het jaar?
Geplaatst op Instagram
Volg ons