Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

De StrongSisterRun wil je meemaken!

Een vette obstacle run van 7km en side events vol ‘Glitter & Glamour’; dat staat je op 12 mei 2018 in Rotterdam te wachten! Dit modderige spektakel wordt voor de derde keer georganiseerd in Rotterdam.

De enige echte ‘Girls only’ obstacle run
Lachen, gieren, brullen tijdens de StrongSisterRun met duizenden vrouwen. Van modderbaden tot massages. Je maak het allemaal mee gedurende de 7 kilometer lange StrongSisterRun. Met onderweg 20 hilarische en uitdagende obstakels met onder andere de ‘rubbermassage’ en een super unieke catwalk als finish! Kom met je vriendinnen naar StrongSisterVillage waar je je een dag lang kunt vermaken met workshops, food, drinks & music en natuurlijk de hoogtepunten: de obstacle run!

Klimmen, klauteren, kruipen, water, modder maar vooral veel lol dit zul je gaan beleven als je meedoet aan de StrongSisterrun! Zeven kilometer volop genieten en lol maken met duizenden andere vrouwen en op je eigen tempo, want hoewel je tijd wordt geregistreerd kan je het gewoon op je eigen tempo en niveau doen.

Thema: Glitter & Glamour!
De StrongSisterRun van Rotterdam staat op 12 mei 2018 in het teken van Glitter and Glamour! Haal alles wat blinkt en glimt uit de kast, versier jezelf met je finest diamonds en trek je mooiste jurk aan. Niks is te gek! Go for it, dress to impress!

Meteen enthousiast? Meer informatie en de kaartverkoop vind je hier.

0 Reacties

Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Agenda
Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Sport
4x suppen in Rotterdam
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Sport
Kom naar Sportplaza Zuiderpark!
Geplaatst op Instagram
Volg ons