Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Loop woensdag mee met de Feyenoord Foundation FunRun!

Geld inzamelen voor het goede doel, terwijl je door De Kuip loopt! Het kan tijdens de Feyenoord Foundation FunRun, het jaarlijkse hardloopevenement door het stadion van Feyenoord. Volg het voorbeeld van ruim 3.600 anderen en verzeker je nu van deelname aan een van de runs op woensdag 23 mei.

Inschrijven
De Feyenoord Foundation FunRun is een evenement voor jong en oud, maar ook voor zowel getrainde als minder getrainde hardlopers. Je kunt je nu nog inschrijven voor de 5 en 10 kilometer, waar de deelnemers behalve door De Kuip ook over trainingscomplex Varkenoord worden geleid. De FamilieRun is uitverkocht en de KameraadjesRun is ook bijna vol.

Voor meer informatie en inschrijven klik je hier. De organisatie is ook nog op zoek naar vrijwilligers! Opgeven kan hier.

Opbrengst
De netto inkomsten van de FunRun komen ten goede aan het Sophia Kinderziekenhuis en de Feyenoord Foundation. Je kunt als deelnemer geld ophalen als individu of team. Zo heeft het Businessteam van Greystar Netherlands alleen al € 4.980,- opgehaald.

Doneren
Is dit unieke hardloopevenement niets voor jou, maar wil je wel graag een steentje bijdragen? Doneren kan – ook als deelnemer – op het donatieplatform van Feyenoord. Het is ook mogelijk om andere initiatieven te steunen op www.donatieplatform.feyenoord.nl, zoals de actie van de deelnemers van ‘Fitter met Feyenoord’.

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

Help mee als court crew tijdens WK zitvolleybal! Dit is je kans!
Rotterdam kleurt weer roze tijdens de Ladiesrun 2018! Help mee
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Agenda
Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Sport
4x suppen in Rotterdam
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Sport
Kom naar Sportplaza Zuiderpark!
Geplaatst op Instagram
Volg ons