Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Rennen voor het goede doel: Run for KiKa!

Nog even en dan is het zover: de achtste editie van Run for KiKa Rotterdam! Op zondag 24 juni kleurt het Zuiderpark KiKa-oranje en rennen we voor kinderen met kanker.

Jong en oud, teams of individueel, met vrienden, familie of het bedrijf: iedereen is welkom om mee te doen aan Run for KiKa! Run for KiKa is hét hardloopfestival voor de hele familie. In het Zuiderpark vindt op 24 juni de 8e editie van Run for KiKa Rotterdam plaats. Ga de uitdaging aan met de 10 KM Run of kom in KiKa-oranje sferen met de 5 KM Orange Run. Voor de kleintjes is er een te gekke KidsRun van 200 m, 500 m en 1 km.

Geniet van de foodtrucks, doe mee met de spelletjes en laat je meenemen door het indrukwekkende podiumprogramma. Run for KiKa is voor jong en oud, teams of individueel, met vrienden en familie of het bedrijf. Iedereen is welkom om mee te rennen en zich zo in te zetten voor Stichting Kinderen Kankervrij.

Run for Celeste
Hulde aan de beste fundraisers van Rotterdam! Run for KiKa is een sponsorevenement voor KiKa en dus halen de deelnemers geld op om zo bij te dragen aan de strijd tegen kinderkanker. Welke Rotterdams team dit jaar aan kop gaat? Team Celeste! Wat voor Celeste een van haar mooiste dagen moest worden, veranderde in een nachtmerrie. Op de dag dat Celeste hoorde dat ze geslaagd was voor haar eindexamen, hoorde zij ook dat ze lijdt aan leukemie. In de eerste week haalde zij al ruim € 5.000 op en inmiddels zitten zij al op bijna € 12.000! Op de speciale pagina van Team Celeste stromen de sponsorbijdragen binnen. Het team bestaat officieel uit tachtig lopers, maar er zijn al meer aanmeldingen, waardoor het er waarschijnlijk minstens 120 worden.

Ren jij zondag 24 juni ook mee voor het goede doel? Of wil je een steentje bijdragen door een team te sponsoren? Kijk op de website voor meer informatie!

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

010MOVES, hét sportspektakel van Rotterdam Kom je ook?
Rit 010: De tofste route tussen Noord en Zuid Probeer het uit!
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Agenda
Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Sport
4x suppen in Rotterdam
#Sport
Vijf gerse wandelroutes in Rotterdam
#Sport
Kom naar Sportplaza Zuiderpark!
Geplaatst op Instagram
Volg ons