Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Ontdek jouw favoriete sport tijdens 010MOVES

Aankomende zondag laat Rotterdam alles zien wat de stad in huis heeft op het gebied van sport. Onder de naam 010MOVES worden tussen 13:00 en 17:00 uur allerlei sportieve activiteiten georganiseerd op het Schouwburgplein.

Tijdens deze sportmiddag krijgen bezoekers een voorproefje van alle topsportevenementen die het komende jaar plaatsvinden in Rotterdam en wordt er teruggeblikt op de evenementen die het afgelopen jaar plaatsvonden. Ook kunnen bezoekers deelnemen aan verschillende clinics.

Vijftien sporten, van volleybal tot freerunnen, van tennis tot polsstokhoogspringen en nog veel meer sporten zijn te vinden op het Schouwburgplein. Topsportevenementen, verenigingen en talencentra die de stad rijk is, presenteren zich aan het publiek. Rotterdammers krijgen de kans om te ontdekken welke sport bij hen past door mee te doen aan sportclinics. Daarnaast worden er spectaculaire demonstraties gegeven en kan het publiek kans maken op kaarten voor topsportevenementen.

Cultuur
Naast de diverse sporten die aangeboden worden, is er ook aandacht voor cultuur. Zo geven Swing Brasil en Moves! Rotterdam een demo en clinic, komt Shirma Rouss optreden en sluit het Rotterdams Philharmonisch Orkest af met een muzikale samenvatting.

Ben jij er zondag ook bij? Kijk hier voor het volledige programma en meer informatie.

010MOVES is een initiatief van de Gemeente Rotterdam, Rotterdam Topsport, Sportbedrijf Rotterdam en Rotterdam Sportsupport i.s.m. verschillende partners.

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

Rennen voor het goede doel: Run for KiKa! Rennen voor kinderen met kanker
Trainen voor de marathon, nooit langer dan 14 km Kan dat?
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Agenda
Sport van de maand
Yulia sport MEE!

Sport MEE deze maand!

Lees meer
Meest gelezen
#Events
Volgende week begint de Overschiese Sportweek!
#Events
Waarom je écht mee moet doen aan Harbour Run 2018
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Persoonlijk
Sport MEE met Yulia
Geplaatst op Instagram
Volg ons