Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

Gezocht: Rotterdamse Salto Toppers!

De Koninklijke Nederlandse Zwembond zoekt jongens en meiden in de leeftijd van 12-16 jaar die dol zijn op salto’s! Heb je aan turnen, trampolinespringen, acrobatiek of freerunning gedaan of doe je nog steeds aan één van deze sporten?

Heb je het gevoel dat je wel eens een andere sport zou willen proberen waarbij je je aangeleerde skills kunt toepassen? Zou je willen kijken of je in de olympische sport schoonspringen succesvol zou kunnen worden? Durf jij het aan om na een aantal maanden oefenen van de 3 meter hoge plank of misschien zelfs wel van de 10 meter toren salto’s en schroeven te maken?

Zondag 17 juni organiseert de KNZB een open talentdag in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion in Eindhoven. Op deze dag mag je laten zien wat je in huis hebt! Oud wereldkampioen en bondscoach Edwin Jongejans zal je ontvangen met zijn assistenten en topspringers.

Van 14.00 – 17.00 uur gaan de talenten aan de slag. Zowel in het zwembad als in the gym. Wie weet verbaas jij jezelf en zit er een echte top schoonspringer in die na hard trainen zich kwalificeert voor de Olympische Spelen in Parijs 2024!

Enthousiast geworden?! Schrijf je hier in. Voor vragen over deze dag kun je een mail sturen naar schoonspringen@knzb.nl.

0 Reacties

Lees ook deze berichten:

Martin: Het prettige duurwerk hardlopen is meditatie
Rennen voor het goede doel: Run for KiKa! Rennen voor kinderen met kanker
Check alle sportevenementen

in Rotterdam

Sport van de maand
Rotterdam sport

Voor alle Rotterdammers met een hart voor sport!

Meest gelezen
#Sport
Floatfit en Aquajump in Zwemcentrum Rotterdam!
#Sport
Peutergym in Rotterdam Noord!
#Sport
Mischa probeert: boulderen bij Monk
#Sport
4x voordelen van Aquarobics!
Geplaatst op Instagram
Volg ons